Hírek - egészség

Kiderült, hogy lesújtó az okostelefonok sugárzásának mértéke, sőt duplája az engedélyezettnek - A Chicago Tribune friss vizsgálata

3068 Megtekintés
Egy legfrissebb vizsgálat szerint az IPhone telefonok közelében mért rádiófrekvenciás sugárzás és kitettség jóval a megengedett egészségügyi határérték felett van és duplája annak, amit az Apple a szövetségi kormánynak eddig jelentett. De összesen 4 gyártó 11 modelljét vizsgálták. A teszteket a Chicago Tribune fizette és végeztette el laborokban, ahol teljesen feltöltött IPhone 7 telefonokat (és különböző tesztpéldányokat) tettek olyan folyadékba, mely az emberi szövet imitálására alkalmas.
Kiderült, hogy lesújtó az okostelefonok sugárzásának mértéke, sőt duplája az engedélyezettnek - A Chicago Tribune friss vizsgálata
Így vizsgálták, hogy az emberi szövet vajon mekkora sugárzásnak és behatásnak van kitéve. Ezután egy szondát helyeztek a kádba, mely 18 percen keresztül mérte a rádiófrekvenciás sugárzás mennyiségét, amit a telefon a folyadékba bocsát ki. A Chicago Tribune tesztje nem állt meg egyetlen IPhone7 telefonnál, hanem 4 társaság 11 különböző modelljét is ugyanúgy tesztelték. A legtöbb telefon sugárzása túllépi és messze meghaladja a 'Federal Communications Commission' által engedélyezett kitettség egészségügyi határértékét.

Az FCC ennek alapján most saját vizsgálatokat és teszteket fog indítani a következő hónapban, mert mint mondják a Chicago Tribune és Szövetségi Sugárzásengedélyezés hivatalos tesztjei között azért vannak eltérések...
  Már az is eredmény, hogy hivatalos vizsgálatok elvégzésére kényszerítik ezáltal a hatóságokat.

Nagyobb méret - kattintson a képre:
A legtöbb telefon sugárzása túllépi és messze meghaladja a 'Federal Communications Commission' által engedélyezett kitettség egészségügyi határértékét.
Valami hasonlóra lenne szükség az emberekre jelenleg egyik legnagyobb veszélyt jelentő 5G jeladók telepítésével és egészségre extrém veszélyes sugárzásával kapcsolatban is! 
 
5G átjátszó torony az otthonodban 
Mini 5G-átjátszó torony az otthonodban
Az 5G esetében a legfontosabb és legaggasztóbb tényező, hogy:
1. a legnagyobb emberkísérlet, ami zajlik, mert az emberi egészségre nem vizsgált és nem tesztelt sugárzásról és technológiáról van szó,
2. másrészt, míg eddig csak a nagy mobilátjátszók és jeladók közvetlen közelében volt extrém nagy a kitettség és sugárzás, mostantól az 5G jeladók veszik át a szerepet és ott lesznek minden sarkon, minden épületben és lakásban.

Mini 5G adótorony és átjátszó-állomás lesz az otthonodban, az iskolában, a hivatalokban, az utcán, gyakorlatilag mindenhol... és mint tudjuk, Elon Musk több ezer kis műholddal a világűrből is szeretné szórni. Anélkül, hogy az ott lévő emberek egészségére gyakorolt hatását bárki figyelembe vette volna!
 
”Az 1G, 2G, 3G és a 4G az 1 és 6 gigahertz közötti frekvenciát használja, addig az 5G a 24 és 90 gigahertz közötti tartományt fogja." - mondta el Kevin Mottus a Kaliforniai Agydaganatokkal foglalkozó Szervezetnél.

”A elektromágneses spektrumon belül a rádiófrekvenciás sugárzás arányára is igaz, hogy minél magasabb a frekvencia, annál veszélyesebb és nagyobb behatással van az élő organizmusokra."

Barrie Trower egy brit fizikus, aki Királyi Haditengerészetnél és brit Titkosszolgálatnál dolgozott mikrohullámú fegyverszakértőként. A videóban a Wi-Fi és a mikrohullámú sugárázás más formáinak emberi egészségre gyakorolt hatásairól beszél. Barrie Trower amiatt aggódik, hogy a gyerekek már az iskolákban is olyan mikrohullámú frekvenciáknak és intenzitásoknak vannak kitéve, melyeket a mikrohullámú fegyverekben használnak:
 


A teljes jelentés grafikonokkal, a cégek reakcióival és az összes kockázati tényezővel a Chicago Tribune oldalán elolvashatóak... 
 
(Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
A Matrix Drops Kft. MM logóval ellátott elektroszmog protektora hathatós segítség az elektroszmog védelemben. A 869. számú Matrix Drops készítmény pedig képes visszaállítani az elektroszmog okozta információzavarokat a szervezetben.
 
Elektroszmog káros hatásai
Az elektroszmog, az elektromos berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzás. Az alább található dokumentumfilm szerint a kutatások azt bizonyítják, hogy a mobiltelefon-használóknál nagyobb az agydaganat kialakulásának valószínűsége. Bárki megtapasztalhatja, amikor huzamosabb ideig telefonál mobil telefonkészülékével, hogy nemcsak a fülünk, hanem akár a fejünk is felmelegszik, izzad a keletkezett hőtől. A sugárzások legjelentősebb élettani hatása a dielektromos fűtés (ezen az elven működik például a mikrohullámú sütő is).

Köztudott, hogy a szervezetünk sejtjei elektromágneses irányítás alatt állnak.
A természetben jelen lévő 0.1 – 100 Hz frekvenciasávba eső elektromágneses hullámok szabályozzák a testben végbemenő biológiai és kémiai folyamatokat. Ebben a tartományban mozgó hullámokat hoznak létre a viharok, földrengések vagy a Föld mágneses tere. A háztartási gépek szintén ilyen frekvenciájú elektromágneses hullámokat keltenek.

Elektroszmog a környezetünkben

Szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira, gondoljunk csak a fronthatások által okozott rossz közérzetre, vagy az időjárástól függő hangulatváltozásokra, melyek magyarázata a légköri elektromosság változásaiban és intenzitásában keresendőek.

Egy újszerű felfogás, hozzáállás és gondolkodásmód vált szükségessé.
Világunkban rohamosan nő a felállított adótornyok és sugárzó elektromos berendezések száma. Ezzel párhuzamosan pedig megnőtt a diszharmonikus erőterek mennyisége is.
ELEKTROSZMOG Matrix Drops 869A káros sugárzás elleni védelmek szükségessége a halmozott gondok miatt indokolttá és halaszthatatlanná vált!

Térharmonizációs MM protektorral és a 869. Matrix Drops készítményünkkel a szervezetünk terei ismét harmonizálódhatnak, és gondtalan élvezőivé válhatunk korszerű technikai berendezéseinknek.
 ELEKTROSZMOG – MM protektor
A Matrix Drops Kft. MM elektroszmog védelme hatásosan csillapítja a következő sugárzásokat:

  • Alacsony frekvenciájú mágneses terek
  • Magas frekvenciájú elektromágneses mezők (RF)
  • Elektromos mezők (LF)
  • A készülékek minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek az Andrológiai Egészségügyi Kutató és Szolgáltató KFT. által.
 
A különböző méretű elektroszmog protektorok árai:
(27% áfatartalom)
  • Telefonvédelem: 15.500 Ft/db
  • Személyvédelem, komputervédelem: 29.500 Ft/db
  • Autóvédelem, térvédelem: 76.500 Ft/db
  • 869. Matrix Drops: 3.500 Ft/db

    Nagyobb tétel esetén kérjük, igényeiket irodánkban előre jelezzék.

Matrix Drops - Telefon - phone protector
E-Phone – Telefonvédelem

Matrix Drops Computer protector
E-Personal – Személyvédelem, komputervédelem

Matrix Drops - Car protector
E-Car – Autóvédelem


Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok utca 11/A1. emelet / 11. ajtó
Térkép – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186