Hírek - egészség

Kézelemzés – sorselemzés segített az életvitelemet pozitív irányba terelni

407 Megtekintés

Az én történetem 2006-ban kezdődött. Tanulási gondjaim voltak, elég sok bajba kevertem magam. Családommal is kezdett megromlani a viszonyom.

Egészségileg is kezdett romlani az állapotom. A tüdőmmel voltak gondok, a gyomrommal nagyon sok baj volt. Kórházban is voltam. Több napra befeküdtem a kórházba, csak gyógyszert adtak, de senki nem tudott rajtam segíteni.

 

TEKINTSÉK MEG FILMÜNKET!

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Édesanyám járt a Táltos Iskolába. Úgy döntöttem egyszer eljövök vele meghallgatni az előadást. Megtetszett a dolog, de hanyagoltam. Amikor az iskolában nagyon leromlottak a jegyeim, úgy döntöttem, eljövök Kovács Enikőhöz sorselemzésre, kézelemzésre. Gondoltam meghallgatom, mit mond, majd lesz, ami lesz, meglátjuk.

 

Eljöttem. Kovács Enikő nagyon szigorúan elmondta, hogy ha nem kezdek el változtatni az életvitelemen, akkor teljes csőd és káosz vár rám, a családommal teljesen megromolhat a viszonyom, és összeomlik az életem.

 

Akkor úgy döntöttem, hogy belevágok, tanulok. Sikerült is, leérettségiztem, elkezdtem egy felsőfokú iskolába járni. De aztán újra elkezdtem csinálni a kis dolgaimat, megint bajba keveredtem. Sok bajt csináltam magam körül. Eszembe jutottak Kovács Enikő szavai, hogyan lehet kimászni az igazi bajokból. Úgy döntöttem, hogy eljövök Kovács – Magyar András Táltos Iskolájába. Szeptemberben eljöttem, azóta járok folyamatosan. Az elmúlt hét hónap alatt elmúlt az összes problémám. Az önbizalmam a kétszeresére nőtt. A környezetemben, ha valamilyen gond van, jönnek hozzám kérdezni, hogy mit lehetne csinálni, tudnék-e segíteni. Több emberen sikerült már segítenem, tanácsokkal, és gyógymóddal, amit Kovács – Magyar Andrásnál tanultam.

 

Köszönöm szépen Szentjeinknek, és Kovács – Magyar Andrásnak!

 

A képre kattintva tekintsék meg lapunk Sorselemzés – Lélekgyógyászat menüpontját:
 

 Kovács Enikő sorselemző

 

 

Kovács Enikő - sorselemző

 

Kovács Enikő - sorselemző - lélekgyógyász segítséget nyújt abban, hogy megtudjuk, milyen események, sorsfordulók várnak ránk, melyek szervezetünk gyenge pontjai, milyen a párkapcsolatunk, mire kell számítanunk a jövőben. Pályaválasztás előtt állók megtudhatják mik az erősségeik, milyen szakmát érdemes választaniuk. Ezen kérdésekre a választ nem jóslással kaphatjuk meg, a válasz benne van a tenyerünkben.

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu