Hírek - egészség

Kettős látás - kancsalság és rövidlátás gyógyulása

883 Megtekintés

Kislányom, Kitti szemészeti problémája 2006. októberében kezdődött. Téves orvosi diagnosztizálás miatt 2007. februárjában az egyik szemgolyója teljesen befordult, ekkor kerültünk az egyik neves budapesti gyermekkórház szemészeti osztályára.

+5 dioptriás szemüveget írtak fel neki és fél éves takarás után kancsalsági műtétet hajtottak végre rajta. Folyamatos kontroll vizsgálatokra jártunk, kezelő orvosunk azt is csodaszámba vette, hogy szemüveggel kialakult a térlátása. A szemüveget csak fürdéshez illetve alváshoz vettük le.

 

KITTI

 
Már régebben olvastam Kovács-Magyar András csodálatos gyógyító módszeréről, de mivel korábban apósom tüdőrákjának diagnosztizálása után mindenféle természetes úton történő kezelést kipróbáltunk (sajnos sikertelenül) ezért férjem ellenzett minden fajta terápiát, ami természetes úton történik.
 
2011. tavaszán kislányom szemüveg nélkül kettős látásra panaszkodott. Ekkor az edzőnk tanácsára kerestük fel az Energia Gyógyító Központot. Őt ugyanezzel a problémával: kettős látás, kancsalság, + 4,5 dioptriás szemüveg, sikeresen kezelték. Gondoltuk, ha a közvetlen környezetünkben, pont ugyanezzel a szemészeti problémával sikeres gyógyítást hajtottak végre, talán nekünk is sikerülhet.
 
Bejelentkeztünk energiakezelésre. Az első kezelés alkalmával csodálatos dolog történt: kislányom kettős látása megszűnt. A szobáját szakemberrel bemérettük és átrendeztük úgy, hogy fekhelye Hartmann zónától és vízér-sugárzástól mentes legyen, ugyanis addig földsugárzásban feküdt.
 
Az igazi javulás az után történt, hogy tanácsra (orvosi ellenjavallatra) a szemüveget „eldobtuk” és rendszeresen jártunk Kittivel energiakezelésre. Egy hét után már 0,5 dioptriát, másfél hónap alatt a 1,75 dioptriát javult a szeme és orvosilag is diagnosztizálva, szemüveg nélkül is tökéletes a térlátása, így bátran lovagolhat is.
 
Nagyon boldogok vagyunk, a kezelést folytatjuk és nem tudjuk elégszer kifejezni köszönetünket és hálánkat a gyógyítóknak, köszönet Kovács – Magyar Andrásnak.

Barta Szilvia, édesanya

 

 

 

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

 

www.szellemvilag.hu