Hírek - egészség

Ínhüvelygyulladás ( tenosynovitis ) csodálatos gyógyulása

410 Megtekintés

R. István, 42 éves úr, tenyerének ínösszehúzódása miatt kereste fel a Táltos módszerrel gyógyítókat.

„Apám bőrszíjak gyártásával foglalkozott. A kezét a nehéz fizikai munkával mindig megerőltette. A tenyerében ínösszehúzódás keletkezett, amely az ujjakat is elkezdte összehúzni. Azt mondta neki az orvos, hogy egyféleképpen lehet rajta segíteni, ha elvágja az ínakat, és ettől kiegyenesedik a tenyér, az ujjak is kinyújthatóak lesznek, de az ujjak mozgásában bizonyos korlátozottság fog jelentkezni. Apám végül is úgy döntött, hogy nem műtteti meg a kezét.

 

<span style=Martin Ferenc" title="Martin Ferenc kezel" style="border:0px;width:449px;height:500px;">

Martin Ferenc kezel

 

Egy idő után rá kellett jönnöm, hogy ez a betegség nem a bőrszíjak gyártása miatt alakul ki. Néhány hónapja ugyanis a tenyeremben egy kis csomót fedeztem fel. Nem tulajdonítottam nagy jelentősséget neki, mert arra gondoltam, hogy ahogy jött, úgy el is fog múlni, de nem így történt. A kis csomó egyre nagyobb lett, és láthatóan összehúzódtak az izmok a tenyeremben. Ez is úgy nézett ki, mint ami az apám kezét gyötörte. Én sem akartam megműttetni, és mivel én már régóta ismerem a Táltos gyógyító módszereket, sőt alkalmazom is azokat, úgy döntöttem, hogy kísérletet teszek, hátha van rá más megoldás.

 

Martin Ferenc gyógyítóhoz jöttem kezelésre. Táltos módszerrel kezelt. A masszázs során mind a két kezemet jól megdolgozta, meg is lett a pozitív eredménye. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy az összehúzódások 30-50 százalékkal javultak. Nagyon megörültem neki, mivel gyógyítóm az elején nem ígért semmi kecsegtetőt, csak azt mondta, hogy majd meglátjuk, mit lehet tenni. A második kezelésre, amikor eljöttem, már tudtam, hogy biztosan javulni fog a kezem állapota. A kezelés után legalább 80-90 százalékos javulás történt. Nagyon örültem a gyógyulásnak, és annak, hogy nem műtéttel sikerült ezt elérni. A kezem és ujjaim mozgásában nincs semmilyen korlátozás.

 

Martin Ferenc azt is elmondta, hogy folyamatosan, egyelőre naponta kell még otthon masszíroznom, hogy az ínak megnyúlása végleges maradjon, és időnként egy-egy ellenőrzésre be kell majd mennem a Táltos irodára.

 

Én azt hittem, hogy minden gyógyító módszert és gyógyítást ismerek, tévedtem. Nagyon örülök, és köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak, hogy ilyen lehetőség is van, mert úgy tudom, hogy nagyon sokunknak van hasonló problémája. Most már tudom, hogy egy nagyon jó, kés nélküli megoldás van rá.

Köszönöm a gyógyulást.”

R. István

 

TÁLTOS