Hírek - egészség

Ikrek születtek a kezeléseknek köszönhetően

402 MegtekintésFérjemmel nagyon szerettünk volna gyermeket. Sajnos nem sikerült.

Ha várandós maradtam, nem tudtam kihordani a babát. Orvoshoz fordultunk. Amit csak lehetett mindent betartottunk, megtettünk, amit orvosunk tanácsolt. A baba mégsem „jött össze”. A fekhelyünk is ki volt mérve, vízér- és földsugárzás-mentes helyen volt az ágyunk, mégsem sikerült kihordanom a magzatot, ha várandós maradtam. Éreztem, nagy súly van a lelkemen, mivel nem jön össze a baba, talán ez a lelki ok, amiért nem sikerül.

 

Végre eljutottunk Kovács – Magyar András módszerével gyógyítókhoz.

Hegedűs Mária létközben rekedt szellemet engedett el rólam. Azonnal könnyebb lett a lelkem. Kopcsányi Ildikónál is voltam, meditációs módszerrel letettem rossz érzéseim és minden negatív lelki súlyt. Kopcsányi Márta reflexológus talpmasszázzsal kezelt. A gyógyítók tanácsára szent helyeket látogattam, gyógyító források vizét ittam. Rövid idő elteltével várandós lettem.

 

Ikrek születtek: Zsófi és Levente

Zsófi és Levente

 

Ebben az időszakban előjöttek a félelmeim, mi lesz, ha megint elvetélek. A gyógyítók megnyugtató és biztató szavai, gondolatai mindig segítettek lelkemen. A meditáció keretében letettem ezt a nagy félelmet. Rendszeresen eljöttem a gyógyítókhoz, elfogadtam és betartottam az étkezési tanácsaikat is. Étrendemből kihagytam a tej, sajt, cukor, disznóhús, tojás, a fehér lisztből és szójából készített élelmiszerek fogyasztását.

 

Zsófi és Levente császármetszéssel születtek. Nagy örömmel tölt el, hogy így egyszerre két gyermekünk lett. Mindkettő egészséges!

 

Köszönjük Kovács – Magyar Andrásnak és a gyógyítóknak, hogy két egészséges gyermeket hozhattunk világra.”

S. Anikó

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu