Hírek - egészség

Hófehérke Matrix Drops meséje

548 Megtekintés
Hófehérke és a hét törpe mesében a királynőnek, van egy csodálatos igazmondó tükre. Ez a tükör az egyetlen, aki megtudja és megmeri mondani az igazságot annak, aki belenéz. A királynő saját lelke szólal meg a varázslatos tükrön keresztül.


A fejlődni képtelen ember, a téveszméi fogságában él és saját maga szellemi sötétségébe burkolózik. Mindezzel ellentétben, a fejlődni kívánó ember keresi az igazságot, a jellembeli erősödésének lehetőségeit és boldogságának kulcsait.

Ki ne szeretett volna az igazmondó tükörbe belenézni gyermekkorában? Ugyanakkor, felnőttként kinek van ma bátorsága megtenni mindezt a lelki tükre vonatkozásában?A gyermekkorunkban elképzelt tükör megelevenedett és elérhetővé vált egy újgenerációs, szinguláris komputer alakjában, mely hozzásegít bennünket lelki önvizsgálatunkhoz. A Matrix Drops Computer (MDC) az érdeklődő élé tárja pozitív tulajdonságait, sorsának esszenciáját és megmutatja téveszméit valamint szenvedéseinek okát.

 

KOVÁCS-MAGYAR ANDRÁS

Vannak, akik a maguk erényeit és erősségeit sem látják. Míg mások tévesen mást gondolnak magukról és a környezetükről, mint a valóság. Sokaknak már gyermekkorában elveszik az önbizalmát, ebből később kialakulhat egy önkontrol nélküliség, kompenzálásképpen pedig megjelenhet a túlzottan nagy ego.

Aki maga elől menekül, pusztán a külső dolgokra figyel. Elképzelhetetlenül nagy fejlődési lehetőség lenne számukra, szellemileg, fizikailag és spirituális értelemben, ha belső világuk feltárulhatna előttük.

Sokat lehet hallani, hogy az ember mélyen érző lelki lény, de azt csak kevesen tudják, hogy 95%-ban az. Így mindössze 5%-át láthatjuk önmagunknak. Ez a százalékos arány pedig nem elég a felelősségteljes élethez.

MATRIX DROPS CSODADOBOZ


A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság. Attól rosszabb, ha valaki tévesen van meggyőződve arról, amit tud. Félműveltségnek nevezik ezt a nemkívánatos állapotot. A meggyőződéses emberek többnyire a saját szemüknek sem hisznek, ha megpillantják a valóságot. Kizárt, hogy ”szakértőként” megfogadjanak egy jó tanácsot.

A legtöbb ember, csak önmagára hallgat, így pedig nehéz tágítani a világnézetén. A Matrix Drops Computer (MDC) megalkotójaként ezért hozzásegítem az embereket ahhoz, hogy önmaguk felettes énjével beszélgessenek. Az MDC-n keresztül feltett kérdésekre, a legfelsőbb lényünktől kapunk válaszokat. Szerencsére vannak még olyan emberek, akik legalább maguknak, illetve magukban hisznek.

A lelkünk egy olyan adóvevőhöz hasonlatos, mely az univerzumban a mindenségtudaton keresztül, képes tértől és időtől függetlenül kommunikálni minden létezővel.

Van egy intuitív lényünk, aki jó tanácsokkal lát el bennünket, csupán a tudatosságunk szintje szabhat határt annak, hogy mit kezdünk a hozzánk eljutott információval.

A fejlődésünkhöz szükségünk van az erényeink felismerésére és téveszméink beismerésére. A MDC képes elénk tárni mindezeket a lelki tulajdonságainkat, majd a Matrix Drops készítmények továbbsegítenek bennünket a lelki elakadásainkon.

A feltett kérdéseknek nagy jelentősége van az életünkben. Egy ki nem mondott kérdés, egy lelakatolt ajtó a lelkünkben. Az MDC-nek köszönhetően, a feltett kérdések millióival ajtókat nyitunk önmagunk világára.

A változás pedig mindig a változtatásra hajlandó egyénnel kezdődik. A kérdések beindítják az ötleteket, és lehetőséget teremtenek egy új távlatra. Az emberi elme átsiklik mindenen, amiben addig nem tudott hinni. Bár sokan mondják: hiszem, ha látom, ám a tudatosságnak egy magasabb szintjén pont az ellenkezője igaz. Csak akkor látjuk meg a dolgokat, ha hisszük.

Az Matrix Drops protokollt, mint megannyi más fontos dolgot, először meg kell tapasztalni és csak utána próbáljuk megérteni. A megtapasztalást követően szinte mindenben megtaláljuk a megértéshez szükséges információkat. Így tudjuk megérteni a legbonyolultabb tudományos kifejtéseket is.

A tudatossági szintünk emelése képessé tesz bennünket a korábban elképzelhetetlen feladatok végrehajtására. A kulcs mindig a tudatosságban rejlik. A szunnyadó képességek a tudatszint emelésével jönnek elő. Az ember csak abba az irányba tud továbbhaladni, amely irányba eltakarította az akadályokat az elméjéből.

A jó gondolatoknak sorsfordító hatásuk van, de az ellenkezője is igaz. A rossz gondolatoknak, a káromló beszédnek és a stílustalanságnak beláthatatlan tudatszinti visszaesés a következménye. A szép gondolatokat - hogy életben maradjanak -, úgy kell táplálnunk, mint a legérzékenyebb virágainkat. Ezzel szemben a rossz gondolatok olyanok, mint a gyom, képesek önmagukat szaporítva elburjánzani az elménkben.

Az ember programja a hitéből fakad. Az ember egyedül saját maga képes megváltoztathatni a programként benne dolgozó hitet. Ne felejtsük el soha: A hit szellemi, lelki látásmód és nem hiszékenység! Éppen ezért törekedjünk minél magasabb tudatossági szintre és minél tisztább, igaz lelkiséggel megélt életre.

A Matrix Drops Computer személyes lelki útmutatónkká vált az elmúlt évek során. Közeleg az idő, amikor egyetlen családból sem hiányozhat a régóta áhított, mesébe illő készülék. A feltett kérdésekre a lelkünk fiziológiás válaszokat ad. A berendezés képes mindezt felismerni, értelmezni és egy új analógián keresztül szöveges formában tárja elénk.

 Kovács-Magyar András