Hírek - egészség

Hasnyálmirigy gyulladás ( pancreatitis ) csodálatos gyógyulása

1098 Megtekintés

M. Attila vagyok. Betegségem gyógyulásáról szeretnék beszámolni.

Tavaly augusztusban harmadszor voltam kórházban hasnyálmirigy-gyulladással. Ezután elmentem Kecskemétre, Dr. Pusztai Zoltánhoz, aki test-hőenergia vizsgálaton megállapította, hogy az epehólyag és az epevezeték van begyulladva, ill. a vastagbelemben van két gyulladás. Javasolta, hogy menjek el Táltos kezelésre.

 

TEKINTSÉK MEG FILMÜNKET!

 Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Kopcsányi Ildikó gyógyító és Kopcsányi Márta reflexológus kezelt. A kezelések sokat segítettek. Két hónap elteltével visszamentem Dr. Pusztai Zoltánhoz, a kontrollvizsgálaton nem látszódtak ezek a korábbi gyulladások. A kezelések előtt természetesen a fekhelyemet, ágyamat földsugárzás-mentes helyre tettem.

 

A harmadik hasnyálmirigy-gyulladás után éreztem, hogy bizonyos ételek problémát okoznak. Erős gyomortáji, hasi görcsöket okoztak. Sokkal nehezebb volt ebben az időszakban az ételek emésztése. A Táltos kezelések óta már nincsenek emésztési nehézségeim.

 

A következő test-hőenergia felvétel Dr. Pusztai Zoltánnál készült, 2008. október 13.-án. A bekarikázott pontok jelölik a gyulladás helyét:

 

Epevezeték gyulladása

A kép bal felső részén látható az epevezeték gyulladása.

A kép alsó részén 2 karika jelöli a vastagbélgyulladás helyét.

 

Az iménti felvétel után jöttem Kopcsányi Ildikó gyógyítóhoz Táltos kezelésre, Kopcsányi Márta gyógyítóhoz pedig talpmasszázsra. A következő felvétel 2008. december 16.-án készült. Itt már jól látszik, hogy a korábbi gyulladásoknak nyoma sincs.

 

Test – hőenergia felvétel

Test – hőenergia diagnosztikai felvétel a Táltos kezelések után

(A gyulladásoknak már nincs nyoma!)

 

Kopcsányi Ildikó bioenergetikus - reflexológus

Kopcsányi Ildikó bioenergetikus - reflexológus

 

 

Dr. Pusztai Zoltán - nőgyógyász szakorvos és a Test - hőenergia berendezés

Dr. Pusztai Zoltán - nőgyógyász szakorvos és a Test - hőenergia berendezés

 

 

Test - hőenergia diagnosztika bemutatása

 

Ez az egyetlen kifejezetten egészségügyi vizsgálatokra – vagyis az emberi test vizsgálatára – kifejlesztett infravörös képalkotó eljárás.

 

A Test - hőenergia egy – az ÁNTSZ által befogadott és engedélyezett - orvosdiagnosztikai berendezés és eljárás, amely az infrafoton energiák eloszlását méri dinamikus módon. Az új módszer nemcsak az egyes szervek, hanem a test összetett vizsgálatát is lehetővé teszi. A test - hőenergia diagnosztikai rendszer feltérképezi és jelzi a testben lévő rendellenes működéseket.

 

A vizsgálat teljesen ártalmatlan, szemben a röntgen, CT, MR diagnosztikával – károsító sugárzást nem bocsát ki, a szervezetet semmilyen hatással nem terheli.

 

A test - hőenergia kamerája az emberi test által az infravörös tartományban kisugárzott jeleket fogja fel és egy speciális célszámítógépbe továbbítja azokat. A komputer átalakítja s az emberi szem által érzékelhető tartományba helyezi át, vagyis láthatóvá teszi ezeket a sugarakat. A Test - hőenergia diagnosztika tehát nem hőmérsékletet mér, nem „hőtérkép”.

 

A dinamikusan változó életfolyamatokat képes nagy érzékenységgel és pontossággal megjeleníteni, mint pl. gyulladások, daganatok, visszér rendellenességek, gerinc- és izületi degeneratív elváltozások, valamint egyéb sejtanyagcsere megváltozással járó folyamatok. Nagy biztonsággal segítheti, illetve kiegészítheti a hölgyek emlőszűrő vizsgálatait (más képalkotó vizsgálatoknál akár évekkel előbb jelzi a kezdődő rosszindulatú daganatot!), a belső szervek, például az endokrin szervek, a belső nemi szervek betegségeinek felismerését.

 

A test - hőenergia diagnosztika nemcsak a beteg, hanem az egészséges egyének elsődleges szűrővizsgálatára is alkalmas. A klinikai tesztelések és a módszer részletes ismertetése után az Egészségügyi Tudományos Tanács Elnöksége 1005/ETT/2003 számon a módszert és az eljárást az orvosdiagnosztikai eljárásokhoz sorolta.

 

További információ a vizsgálatról: +36-70/23-89-689.

 

A Test - hőenergia vizsgálat a következő betegségek ellenőrzésére alkalmas (összefoglalva):

 

Daganatok daganat-áttétek gyulladások

fog- és emésztőszervi betegségek

mellciszták, melldaganatok

tüdődaganatok - áttétek

gyomor- vékony- és vastagbél betegségek

prosztata- és vesebetegségek

petefészek daganatok

visszér rendellenességek

gerinc- és izületi degeneratív elváltozások

csontritkulás ( osteoporosis )

 

"Emlékszünk rá, hogy az elektromosságot és a láthatatlan hullámokat milyen mértékben kinevették annak idején? Az emberről való tudásunk hasonlóan gyerekcipőben jár."

Albert Einstein

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983