Hírek - egészség

Hasfájdalom – epevezeték szűkület csodálatos gyógyulása

1799 Megtekintés

Augusztusban hasi fájdalmakkal kerestem fel a Táltos módszerrel gyógyítókat. Nagyon fájt a jobb oldalam, annyira, hogy nem tudtam, melyik szervem fáj. Orvosilag régebben epevezeték szűkületet állapítottak meg.

Bármit ettem, kidagadt az oldalam, és nagyon fájt. A májam, patkóbelem be volt gyulladva. Már 2005-ben feltérképeztettük lakásunkban az egészségre károsan ható földsugárzásokat: vízeret, Hartmann- zónát. Szerencsére földsugárzás-mentes helyen feküdtünk.

                  

Hegedűs Mária létközben rekedt szellemet engedett el rólam. Kopcsányi Márta reflexológushoz talpmasszázsra jártam. Kopcsányi Ildikó meditációs módszerrel segített rajtam. Éreztem, hogy kezelésről kezelésre jobban vagyok. Jelentősen változtattam étrendemen. Nagyon odafigyelek, mit eszem. Vigyázom arra, hogy ne terheljem le az emésztőrendszerem. Teljesen elhagytam a disznóhúst, a tejet, a sajtot, a tojást, a cukrot, a szóját és fehér lisztet tartalmazó táplálékokat. Este hat óra után semmit nem eszem.  Le is adtam tizenkét kilót, nagyon jól érzem magam. Teljesen meggyógyultam.

 

Most egy ultrahang vizsgálat bizonyítja, hogy a hasüregemben minden rendben van. Az epevezeték szűkület és a gyulladások is elmúltak. Ezt természetesen a közérzetem is igazolja.

 

Kopcsányi Ildikó – Hegedűs Mária – Kopcsányi Márta

Kopcsányi Ildikó – Hegedűs Mária – Kopcsányi Márta

 

Hála Kovács – Magyar András gyógyítási módszerének és természetesen Neki, hogy mindezt megtanítja velünk. A Táltos Iskolába is járok. Férjemmel együtt járunk szent helyekre és szent források vizét isszuk. Nem ez az első eset, hogy itt meggyógyultunk. 2005-ben a Táltos kezeléseknek köszönhetően elmúlt az állandó fülzúgásom, derékfájásom, elmúltak a nyaki fájdalmaim. Férjemet is a gyógyítók kezelték, megszűnt a zöld hályog, 28-as volt a szem nyomás értéke! Emellett elmúlt a magas vérnyomása, ami azóta is tökéletes, ahogy szemének állapota is. Hálásan köszönjük:

G. Mária

 

TÁLTOS ISKOLA