Hírek - egészség

Gyomorsavtúltengés ( hyperaciditas ) és reflux csodálatos gyógyulása

816 Megtekintés

Hat éve kezdődött a gyomor problémám, gyomorégéssel, szorító, kellemetlen érzéssel.

Egész nap azt éreztem, éhes vagyok, pedig nem volt üres a gyomrom. Naponta többször kellett ennem, ezt nehéz volt elviselnem, nem tudtam, mihez kezdjek. Orvoshoz mentem. Kellemetlen kivizsgálások által megállapították, hogy sok a gyomorsavam, nem záródik jól a gyomorszáj, reflux alakult ki, gyomrom alsó részén gyulladt a nyálkahártya. Gyógyszereket írtak fel, rendszeresen szedtem a gyógyszert, sajnos nem történt semmi javulás.

 

Szüleimmel elmentem Pásztóra Kovács – Magyar András előadására. Remény csillant meg bennem, éreztem, Ő tud rajtam segíteni. Házunkban feltérképeztettük a földsugárzás zónák pontos elhelyezkedését. A rajz alapján kiderült, hogy földsugárzásban feküdtem éveken át. Ez egészségemet károsan befolyásolta. Már a mérés napján vízér- és Hartmann zóna mentes helyre tettem a fekhelyem. Kopcsányi Ildikó gyógyítónál voltam gyógykezelésen, és megtörtént a várt csoda. Mindössze két hét eltelte után sokkal jobban éreztem magam.

 

Immár másfél hónap telt el a Táltos kezelések óta, elmondhatom, hogy teljesen jól vagyok. Megszűntek a tüneteim, nem kell gyógyszert szednem. Nem kell állandóan ennem, hogy feletessem a gyomorsavat, elmúltak a feszítő, fájó érzések. A kínzó tünetek megszűnésével sokkal könnyebben tudom folytatni a tanulmányaimat.

 

Hálásan köszönöm Szentjeinknek, hogy ide vezéreltek, hogy megismerhettem Kovács–Magyar Andrást és meggyógyulhattam az Ő gyógyító módszere segítségével.

U. Dorottya

 

Kopcsányi Ildikó

Kopcsányi Ildikó gyógyította Dorottyát

 

 

TÁLTOS ISKOLA Kovács – Magyar András


Szóljon hozzá fórumunkon: TÁLTOS EGÉSZSÉG FÓRUMA