Hírek - egészség

Gyermekáldás

426 Megtekintés

Már régóta vágytunk arra, hogy gyermekünk szülessen, sajnos nem jött a várva várt gyermek.

Amit csak tudtunk, megtettünk annak érdekében, hogy legyen, az orvosok is. Az orvosok nem sok jóval biztattak. Azt mondták, nagyon kicsi az esély, hogy babát hozzunk a világra, csupán egy százalék ennek az esélye. Nálam is, de különösen férjemnél találtak egészségügyi problémát.

 

Hallottunk Kovács – Magyar Andrásról a televízióban. Úgy gondoltuk, ha már mindent megtettünk, még ezt az utolsó lehetőséget megragadjuk. Kimérettük lakásunkban a vízér és földsugárzás zónák elhelyezkedését, a fekhelyünket földsugárzás-mentes helyre tettük. Mindkettőnkről elengedték a ránk tapadt rosszindulatú szellemet. Mindkettőnket kezeltek a gyógyítók: Kopcsányi Ildikó, Kopcsányi Márta, Hegedűs Mária. Szent források vizét ittuk és isszuk a mai napig. Türelmesek voltunk, korábban mindketten nagyon rossz fekhelyen, földsugárzásban feküdtünk.

 

Már minden rendeződött, mégsem maradtam várandós. Elmentünk Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepére, 2006. március 25-én. Megkérdeztük Kovács – Magyar Andrást, reménykedjünk-e abban, hogy gyermekünk lesz. Három hónapon belül várandós leszek - mondta.

 

Nem gondoltam volna, hogy tényleg így lesz. Áprilisban várandós lettem. Ma végtelen boldogság számunkra karjainkban tartani Zolikát, aki 2007. február 4.-én született.

 

Zolika szüleivel

Zolika szüleivel

 

Sajnos szülés után mondta az orvos, hogy Zolika köldöke nem záródott be és mihamarabb meg kell műteni. A köldök szivárgott, nem gyógyult.

 

Azonnal tudtuk, hová kell fordulnunk segítségért.

Elvittük Zolikát Kopcsányi Ildikóhoz és Kopcsányi Mártához. Reflexzóna terápiával kezelték őt. Szinte azonnali változás történt. Zolika köldöke nagyon rövid idő alatt helyrejött. Két hét múlva kellett volna műtétre menni, ami természetesen elmaradt. Az orvos csak megnézte, azt mondta teljesen jó, rendben van.

 

Köszönjük gyógyulásunkat, gyermekünket Zolikát, és az ő egészségét!

Szeretettel: Zoltán, Melinda, Zolika

 

 

Kopcsányi

Kopcsányi Márta - Hegedűs Mária - Kopcsányi Ildikó

 

 

 

Elérhetőségünk:

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

www.szellemvilag.hu