Hírek - egészség

Gerincferdülés ( scoliosis ) - nyakfájás ( cervicalgia ) és derékfájás ( lumbago ) gyógyulása

488 Megtekintés

A 19 éves M. László, gerincferdüléssel, nyakfájással kereste fel a Táltos módszerrel gyógyítókat.

„Négy éve folyamatosan jártam ortopédiára a gerincferdülésemmel. Állandóan ortopéd cipőt akartak nekem csináltatni, de az nekem nem tetszett. Azt is mondta az orvos, hogy nagyon sokan élnek így gerincferdüléssel, és a cipő, amelyet majd készítenek, korrigálja a problémát.

 

Amikor a derékfájásra panaszkodtam, orvosom arra is azt mondta, hogy a cipő majd mindent megold. Mivel hallottunk arról, hogy a Táltos módszerrel gyógyítók ilyen gyógyítást is végeznek, úgy döntöttem, elmegyek, és tájékozódom. Az Irodában elmondták, hogy az első lépés a lakás kimérése, a fekhely földsugárzás-mentes helyre tétele, utána következhet a kezelés. Azt is mondták, hogy az esetek többségében megoldhatóak ezek a problémák.

 

A lakást már egy éve kimérettük, Hartmann zóna és vízérmentes helyen feküdtünk, így az első lépésen már túl voltunk. Bejelentkeztem Martin Ferenchez gyógykezelésre. Az első alkalommal, amikor elmentem kezelésre, Martin úr elmondta, hogy nemcsak ő fog kezelni. Nekem is adott feladatokat, amiket otthon kell elvégeznem. Azt is elmondta, hogy a nyakam azért fáj, mert felvettem egy rossz testtartást a keresztcsont elmozdulás miatt. Valószínű, hogy ezt is meg fogjuk oldani. Az első kezelést követően már megszűnt a derékfájás, és a nyakam állapota is nagyon sokat javult. Igaz, az izomlázat egy-két napig még éreztem, de ez elviselhető volt, mert legalább a derekam már nem fájt. A második kezelés után a nyakam is rendbe jött, bárhogy mozgattam, már nem fájt.

 

Masszázs

Masszázs – Martin_Ferenc kezel

 

Egy furcsa dolog is történt: egyforma hosszú lett mindkét lábam. Tehát nem a cipő hozta rendbe a gerincferdülésemet, hanem ahogy Martin Ferenc mondta, a gerincferdülés a keresztcsont elmozdulásából adódott. Így amikor a keresztcsont helyre ment, a lábaim egyforma hosszúak lettek. Ez egy csodálatos dolog! Nem lesz lelkiismeret furdalásom amiatt, hogy úgy döntöttem, nem kell az ortopéd cipő. Egyforma hosszú mindkét lábam, a derekam nem fáj, és a nyakammal sincs semmi probléma.

 

Sajnálom, hogy nem jöttem hamarabb kezelésre, mert itt azonnal kiderült, hogy Kovács - Magyar András Táltos módszerének hatékonysága felülmúlja a jelenleg ismert gyógyító módszerek hatékonyságát.

Köszönöm a gyógyulást!”

M. László

 

TÁLTOS ISKOLA