Hírek - egészség

Földsugárzás - vízér - Hartmann zóna negatív hatásai - Kovács-Magyar András filmje

548 Megtekintés
A következőkben leírtak, megfigyelések és nem tudományos tények. 
Több mint 300 ezer ember aurájának mérése alapján megfigyeltük, hogy a krónikus betegségek túlnyomó többségének a hátterében egy láthatatlan, különös jelenség van. Mindez abból adódhat, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként, vagy munkahelyükön az ülőhelyeik „rossz helyen”, káros földsugárzások felett vannak.
Mit jelent az, hogy rossz helyen? Tekintse meg filmünket:
 

A földnek létezik olyan negatív, egészségre károsan ható kisugárzása, amit geopatikus kisugárzásnak is neveznek.
 
Hartmann zónák elhelyezkedése
A Hartmann zónák elhelyezkedése

 
A Hartmann zónák két méterenként ismétlődnek, észak-dél és kelet-nyugat irányban. Szélességük 30 centiméter. Tapasztaltuk, ha valaki éjszakánként, vagy huzamosabb ideig napközben egy ilyen káros földsugárzás fölé kerül, e fölött fekszik, vagy e fölött tartózkodik, egy idő után a testén áthaladó ingersáv körzetében gyulladások alakulhatnak ki a szervezetében.
 
Hartmann zónák csomópontja a mellkasi részen
Hartmann zónák csomópontja a mellkasi részen
 
Tapasztaltuk, ha valakinek a teste egy Hartmann csomópont fölé kerül, egy idő után, akár 4-5 év után szívinfarktus ( infarctus myocardii ) is bekövetkezhet.
 
Hartmann zónák csomópontja a fejnél
Hartmann zónák csomópontja a fejnél
 
Megfigyelés: az epilepsziás gyerekek fekhelye általában egy olyan helyen van, ahol a fej alatt egy Hartmann zóna csomópont van. Tapasztaltuk, hogy a Hartmann sávok felett való huzamosabb idejű tartózkodás akut -, és krónikus gyulladásokat idézhet elő és tarthat fenn.
 
A Hartmann zónától van egy erősebb földsugárzás, a föld mélyén meghúzódó vízerek sugárzása.
 
A földfelszín alatt elhelyezkedő vízér
A földfelszín alatt elhelyezkedő vízér
 
A vízerek szélessége lehet 60 - 80 centiméter, sőt akár két méter is. A vízerek 5 – 10 – 30, de akár 80 méter mélyen is húzódhatnak a földfelszín alatt.
 
Hartmann zónák csomópontja – metszéspontja az alhasi részen
Hartmann zónák csomópontja az alhasi részen
 
Régi megfigyelések arra mutatnak rá, ha a fekhelyünk úgy helyezkedik el, hogy a vízér–Hartmann csomópont az alhasi tájon metszi testünket, úgy méh – petefészek – prosztata – vastagbél daganat is kialakulhat.
 
Megfigyelésünk, hogy a daganatos betegek gyakran vízér – Hartmann csomópont fölött fekszenek. Méréseinket több mint 300 ezer ember auramérése alapján egy térképrendszerbe foglaltuk, publikáltuk. Több mint harminc helyzetben mutatjuk be, milyen földsugárzásokat találtunk bizonyos betegségek hátterében.
 
A testen függőlegesen áthaladó vízér sugárzása
A testen függőlegesen áthaladó vízér sugárzása
 
Tapasztalatunk szerint a hosszanti vízér felett tartózkodók jellemzője a leukémia – Parkinson kór – scleroris multiplex – gyomorvérzés – érszűkület ( arteriosclerosis ) – PCP – izületi gyulladás ( arthritis ). Megfigyeltük, hogy a Hartmann csomópontok felett gyulladások fordulnak elő, míg a vízerek felett tartózkodóknál,  a  hosszan tartó, komoly, krónikus betegségek.
 
Vízerek csomópontja a fejnél
Vízerek csomópontja a fejnél
 
Magyarországot a statisztikákban első helyre sorolják az öngyilkosságok elkövetése terén. Méréseink, több mint 60 öngyilkosságot elkövetett személy esetében arra mutattak rá, hogy az öngyilkos emberek fekhelyén, a fej alatt mindig egy vízér csomópont helyezkedett el. Depresszióval kezdődnek, lelki terhek nyomásával folytatódnak, majd öngyilkossághoz vezethetnek, ezek a nagyon komoly energiazavarok.

 
Földsugárzás-mentes fekhely
Földsugárzás mentes fekhely
 
Megfigyelésünk, amennyiben az emberek „jó helyre”, azaz neutrális, semleges, vízér és káros földsugárzás-mentes zónába teszik a fekhelyüket, a betegségeik mélyülése megállhat. Gyakorta, néhány hét után önmaguktól is elkezdhetnek gyógyulni.
 
Ilyen rendkívüli eredmények adódhatnak abból, ha változtatunk az addigi életvitelünkön, amikor a süket fülek újra hallanak, szemüveges emberek szeme 1-2-3 dioptriákat javul, amikor pajzsmirigy túltengések megoldódnak, amikor 10-20 éves bőrbetegségek – ekcéma - pikkelysömör néhány hét alatt eltűnnek.

Ezen tényeket meg kell ismertetni az emberekkel, mert ismeretek hiányában fogalmuk sincs ezekről a dolgokról!
  
Radiesztézia - Sugárérzékelés - Geopatikus sugárzások
 
„Semmi sem titokzatos, hacsak meg nem mutatják.
Semmi sincs rejtve, hacsak fel nem tárják.”

 Érezték már azt a különös, misztikus és semmihez nem hasonlítható érzést, amikor beléptek egy középkori épületbe, például egy templomba? Valószínűleg igen. De vajon tudják-e mi a racionális magyarázata ennek az érzésnek?

 

 
Nos, amennyire egyszerű lenne a kérdés megválaszolása a középkor embere számára, annyira hihetetlennek tűnik a magyarázat a mai kor emberének. A radiesztézia – magyarul: sugárérzékelés, mára szinte teljesen eltűnt az építészetből. Ma többnyire véletlenszerűen választják ki a több generációt is kiszolgáló épületek helyét, elfeledkezve azokról az eredményekről, amit középkori kollégáik felhasználtak.
 
Több száz éves templomaink jelentős része ugyanis az akkori radiesztéták, a Táltosok, a mágusok utasításait követve épültek fel, megkeresve azokat a pozitív földsugárzásokat, amelyek jótékony hatását még ma is érezhetjük.
 
A pozitív földsugárzás figyelmen kívül hagyásával – persze, mondhatnák a kétkedők – legfeljebb a varázsukat veszítik el ezek a helyek. De a káros, negatív sugárzás észre nem vételével, ugyanakkor (ezt több ezer regisztrált eset is bizonyítja) saját és szeretteink egészségét, életét tehetjük kockára.
 
Mi is ez a jelenség valójában, amely hol gyógyító erővel tör fel a mélyből, hol pedig az életet károsítja?
 
Földünk belsejében lévő hatalmas energiatömeg, az izzó magma egyik vetülete az a geopatikus sugárzás, amely egy négyzethálót alkotva húzódik meg földünk felszínén. Ma a világ ezt a sugárzást első publikálójáról elnevezve, Hartmann zónaként ismeri. Megfigyeltük, ha egy Hartmann zóna huzamosabb ideig, évekig éri az emberi testet, például egy fekvőhely alatt halad át, a találkozási ponton hamarosan gyulladásos, allergiás és más betegségek alakulnak ki. Ezek nagy részét természetesen az orvosi kezelés is rendbe hozhatja.
 
Tapasztaltuk, ha a kiváltó okot nem ismerik fel, előbb utóbb újra jelentkezik a panasz, a betegség krónikussá válik. A negatív sugárzások másik, szintén nem elhanyagolható csoportját a föld alatt meghúzódó vízerek által kibocsátott rezgések adják. Megfigyelésünk szerint az egészségromboló hatása még súlyosabb lehet, mint a Hartmann zónáké. A betegség létrejötte nagymértékben függ attól, hogy hol érik, hol keresztezik ezek a sugárzások testünket.

Ingázásról - földsugárzásokról tudományosan
Eötvös Loránd ingájának alapjai és működése

Tekintse meg filmünket:

 

 
„A középkor előítéleteinek és csodaszereinek lomtárából előkerestem a varázsvesszőt és azt nem imádsággal, nem is ördöngösséggel, hanem a vesszőhöz, melyhez a varázs az idők folyamán amúgy is lekopott, jobban illő mechanikai érvelésekkel arra bírtam, hogy feleletet adjon. Az igaz, hogy nem arra kértem, hogy rejtett kincseket mutasson, arra sem hogy ellenségeimet, ha vannak, megjelölje csak azt kívántam tőle, engedjen bepillantani annak az erőnek a rejtélyeibe, amely e földön mindent mozgat, mindennek kijelöli a helyét. A rejtélyek megfejtésének szeretnék megfelelni.”

Dr. Eötvös Loránd, akadémikus

 
Kovács-Magyar András kutatásainak eredménye a geopatikus földsugárzások, Hartmann zónák és talajalatti vízerek hatásairól:

Földsugárzás – vízér – Hartmann zóna

 

Földsugárzás mérés – Kovács-Magyar András tanításai
Tekintse meg filmünket:

 
Eötvös-inga tanulmány (1891)
„ Az egyszerű vessző az az eszköz, amelyet én használtam… Egyszerű, mint Hamlet fuvolája, csak játszani kell tudni rajta, és miként abból a zenész-gyönyörködtető változásokat tud kicsalni, úgy ebből a fizikus a maga nem kisebb gyönyörűségére, kiolvashatja a nehézségnek legfinomabb változásait. Ily módon a földkéreg oly mélységeibe pillanthatunk be, ahová szemünk nem hatolhat és fúróink el nem érnek.”

Dr. Eötvös Loránd, akadémikus

 

Radiesztézia – Energetika - Kvantumfizika

 
DVD filmünk megvásárolható az irodánkban.

 MATRIX DROPS CSODADOBOZ


A Matrix Drops Computer az első olyan berendezés, amely képes érzékelni és kimutatni az embert körülvevő energiamezőkben levő geopatikus földsugárzások okozta aurasérüléseket.

Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
Térkép – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com

Irodánk a térképen:

Nagyobb térképre váltás