Hírek - egészség

Derékfájdalom ( lumbago ) és hátfájás ( dorsalgia ) csodálatos gyógyulása

386 Megtekintés

L. János 88 éves nyugdíjas úr derékfájdalom és hátfájás panaszaival kereste fel a Táltos módszerrel gyógyítókat.

„A derekam már évek óta fáj, de igazából úgy gondoltam, hogy ez már az én koromban szinte természetes. A környezetemben a hasonló korú öregek sokkal rosszabb állapotban vannak, mint én, így hát elfogadtam az enyhébb kis bajomat. Feleségemmel még mindig napi sétákat teszünk, ha esik, ha fúj. Ez kellőképpen karban tud tartani bennünket. De az utóbbi időben a séta végére már egyre jobban meggörnyedtem, valószínűleg a derékfájdalomtól. Mondta is a feleségem, hogy már szégyell velem jönni, mert már úgy nézek ki, mint egy „öregember”.

 

Észrevettem, hogy egyre nehezebb kiegyenesednem, mert akkor nagyon fáj a derekam. Már az utóbbi hetekben sajnos csak bottal voltam képes mozogni a meggörnyedés miatt. A fiam kezébe vette az életem alakítását. Első dolga az volt, hogy a Táltosokkal kimérette a fekhelyemet és „jó helyre”, földsugárzás-mentes zónába tette az ágyam. Beavatott, hogy nagyon rossz helyen feküdtem, vízér és Hartmann zóna sugárzásában, ami nagyban károsította az egészségi állapotomat.

 

Azt is mondta, hogy a Táltos módszerrel gyógyítók az ilyen derékfájást, mint ami nekem már nagyon régóta van, rövid időn belül fájdalommentessé tudják tenni. Én a fiamra hagyatkoztam, mert még nem csalódtam benne. Amit javasolt, még mindig bevált. Így elmentem vele az előzetesen egyeztetett időpontra Martin Ferenchez.

 

Martin Ferenc

Martin_Ferenc kezel

 

Kicsit tartottam tőle, mert arra gondoltam, biztos nem valami simogatás lesz. Amitől tartottam, az bejött. Martin Ferenc kezei nagyon gyorsan megtalálták a testemen a kellemetlenül fájó pontokat, de rövid időn belül enyhültek is a fájdalmak. Mikor a kezelés véget ért, kicsit összetörve ugyan, de egészen jól éreztem magam. A hátam is fájt korábban, érdekes, hogy az is teljesen elmúlt. Az első kezelés után a derekamban a fájdalom legalább 80%-kal csökkent. A második kezelés már egészen elviselhető volt. A derékfájdalmam már teljesen megszűnt. Azt viszont észrevettem, hogy a lábaimmal, sokkal jobban tudok sétálni. A masszírozás úgy látszik egészen jó hatással volt rá.

 

Bebizonyosodott, hogy nem kell életem végéig derékfájással küszködni. Az orvos ugyanis azt mondta, hogy ezt a kis fájást jobb, ha megszokja, mert megoldás ebben a korban már nincs.

 

Szabadidőmben a feleségemmel nézzük Kovács – Magyar András filmjeit, megismertük gyógyító módszereit, és nagy érdeklődéssel figyeljük a Táltosok tevékenységét.

 

Köszönöm a gyógyulást!

L. János

 

Elérhetőségünk:

 

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. * I. emelet/11.

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Tel.: 0036.1.251.4983 vagy 0036.1.222.3186

 

Szóljon hozzá fórumunkon: TÁLTOS EGÉSZSÉG FÓRUMA

 

TÁLTOS ISKOLA