Hírek - egészség

Derékfájás ( lumbago ) - szédülés ( vertigo ) - nyaki gerincsérv gyógyulása

1157 Megtekintés

B. Ibolya nyaki gerincsérvvel, kézzsibbadással, hát- és derékfájással, erős szédülés panaszaival kereste fel a Táltos módszerrel gyógyítókat.

„Ha valami elkezd fájni, nem futunk azonnal az orvoshoz, mert tudjuk, hogy előbb-utóbb el fog múlni. Ez így volt fiatalkorban, és úgy véljük, hogy ez az ötven éves életkor felé haladva is így van.

 

Gondolom elég sokan így vagyunk ezzel. Egy pár évvel ezelőtt kezdődött, hogy a derekam elkezdett fájni. Először ritkán, aztán egyre sűrűbben, majd állandósult a fájdalom. Nem volt elviselhetetlen, de azért jelen volt. Aztán folytatódott a nyak- és hátfájdalommal. Ez olyan 2-3 éves folyamat, aminek eredményeképpen már a kezem is zsibbadt. Itt már éreztem, hogy valamit tenni kell, de úgy látszik, hogy amíg tud menni az ember, addig még halogat mindent.

 

Első a család, meg a munka, de magunkra sajnos a legkevesebb idő jut. Aztán jött az utolsó problémám, a szédülés. Na ez aztán észhez térített, mivel nem mertem a kocsiba beszállni, kocsival jártam dolgozni. A televízióból már megismertem Kovács - Magyar Andrást és gyógyító módszerét. Már csak lépnem kellett. Na ehhez is eltelt 1-2 hét, mire időt tudtam szakítani.

 

MARTIN FERENC

Martin..Ferenc kezel

 

A Táltos módszerrel gyógyítókat felkeresve kiderült, hogy földsugárzásban fekszem, és hogy ezek a problémák előbb-utóbb jelentkeztek volna. Így hát kimérettem a fekhelyemet, és átraktam az ágyamat egy földsugárzás-mentes helyre. Már az első nap, amikor felébredtem a „jó helyen”, csodálatosan kipihenve, felfrissülve éreztem magam. Ezek után kezelésre jelentkeztem, Martin Ferenc gyógyító keze alá kerültem.

 

Az első kezelés után már sokkal jobban éreztem magam. A legfontosabb, hogy a szédülés megszűnt, és a derekam sem fájt. A második és harmadik kezelés már egészen kellemes volt és szinte teljesen helyrejött minden problémám. A kézzsibbadást még egy kicsit éreztem, de a negyedik kezelés után teljesen meggyógyultam.

 

Milyen érdekes, azt hinné az ember, hogy egy masszázstól ilyen sok probléma nem fog megoldódni, de ez egy erős mélymasszázs, amivel az izmok legalsó tónusait is megérintette Martin Ferenc. Aztán még a csigolyák is visszakattantak a helyükre. Most már nagyon jól érzem magam. Az biztos, hogy legközelebb nem fogok várni ilyen sokáig, ha valami problémám adódik.

 

Örülök, hogy megismertem Kovács-Magyar András gyógyító módszerét. Ki tudja, hol tartanék nélküle és az aranyos kis csapata nélkül. Köszönöm a gyógyulást.”

 

TÁLTOS ISKOLA