Hírek - egészség

Derékfájás ( lumbago ) és térdfájdalom ( gonalgia ) gyógyulása

628 Megtekintés

Több éve derék- és térdfájással küszködtem, pedig rendszeresen sportolok.

Sok helyen jártam, orvosnál, természetgyógyásznál, ahol hosszú időn keresztül kezelgették a problémámat, több-kevesebb sikerrel. Injekciós kezelések, illetve terápiák hatására egy kicsit javult átmenetileg, de sportolni egyre nehezebb volt. 

 

Véletlenül értesültem arról, hogy lakhelyemen, Miskolcon a Táltosok tudnak segíteni az ilyen jellegű problémákon. Első alkalommal Papp Béla gyógyító, aki Kovács – Magyar András Táltos módszere szerint kezel gerincproblémákat, megállapította, hogy a fekhelyem földsugárzásban van, ez tartja fenn a folyamatos gerincproblémáim, derék- és térdfájdalmaim.

 

Papp_Bela_masszazs.jpg

 

Papp Béla kezeli a gerincproplémákat

 

Fekhelyemet a Táltos Iskolában vizsgázott szakemberrel kimérettettem és megváltoztattam, földsugárzás-mentes helyre tettem át. Papp Béla gyógyító masszázsterápiát alkalmazva háromszor kezelt meg, azóta fájdalmaim teljesen megszűntek.

 

A hosszú időn keresztül meglévő gerincbetegségem megoldódott, csak „karbantartó” kezelésekre járok vissza. A térdem, derekam azóta nem fáj, így ismét hódolhatok a rendszeres sportolásnak. Azóta barátaimat, ismerőseimet egészségügyi problémáikkal a Táltosokhoz küldöm.

 

Hálás köszönettel:

K. Lajos, Miskolc

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu