Hírek - egészség

Derékfájás ( lumbago ) és térdfájás ( gonalgia ) gyógyulása

471 Megtekintés

B. Tamás erős derékfájással és mindkét térdében kínzó fájdalommal kereste fel a Táltos módszerrel kezelőket.

„Nem vagyok hivatásos sportoló, de elég sokat sportolok. Ebből kifolyólag előfordul, hogy elesek és meg-megütöm magam. Ezért a kisebb fájdalmakat már észre sem veszem. Az utóbbi időben észrevettem, hogy a két térdemben és a derekamban erősödő fájdalom alakult ki. Nem akart elmúlni, sőt egyre elviselhetetlenebbül fájt. A térdem már csak akkor enyhült, ha teher-mentesítettem, pihentem. A derekam pedig állandóan élesen fájt.

 

Mivel én már ismertem a Táltos gyógyítást, ezért tudtam, hogy hol találok megoldást a bajaimra. Korábban is jártam már ott, és mindig megoldották a problémáimat. Mivel a fekhelyem jó helyen van már régóta, ezért csak egy ellenőrző auramérésre kellett jelentkeznem, majd azonnal időpontot kértem Martin Ferenchez kezelésre. Eddig is ő oldotta meg a problémáimat, most is bizalommal fordultam hozzá.

 

Masszázs

Masszázs

 

A Táltos irodában érzékelték, hogy még mindig jó helyen van az ágyam, nincs nyoma annak, hogy földsugárzás érintené a testem éjszakánként. Martin Ferenc elkezdte a derekam masszírozását, kb. 5 perc múlva elmúlt a gyötrő fájdalom. A masszázs végére, amikor leszálltam az ágyról, a térdemben lévő fájdalmak teljesen megszűntek. Csodálatos érzés volt újra azt érezni, hogy „nincs” térdem, mert ha az ember már érzi, akkor régen rossz. Még két kezelésre elmentem, és mintha kicseréltek volna. Újra mozoghattam, sportolhattam, fájdalom nélkül.

 

Jó érzés tudni, hogy ha valami problémám adódik, akkor Kovács - Magyar András gyógyító módszere hatásosan segíthet rajtam. Ha gondom adódna, biztos, hogy mindig ide fogok jönni. Köszönöm szépen.”

B. Tamás

 

 

TÁLTOS ISKOLA