Hírek - egészség

Derékfájás ( lumbago ) csodálatos gyógyulása

376 Megtekintés

P. Gábor 52 évesen panaszolta: „Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan fájdalom, amit még nem éltem át, olyan fájdalom, amitől szoborrá változtam, mert egy millimétert sem tudtam megmozdulni.”

„Hivatásos állományban dolgoztam, és ott megedződtem. Ezen kívül sportoltam is. Bár az utóbbi 5 évben már elkezdtem egy picit lazítani, vagyis abbamaradt a sport. Fel is szedtem 15 kg-ot. Úgy gondoltam, hogy már nincs szükség a mozgásra, mert így is jól éreztem magam. Ezek szerint ez nem így van. Martin Ferenc azt mondta, hogy jó lenne, ha visszaállnék a régi kerékvágásba, és elkezdenék újra foglalkozni magammal, vagyis egy kis mozgás kellene, mert az izmoknak szüksége van rá. Legalább az úszáshoz térjek vissza, mert áhítoznak az izomsejtek a mozgásra.

 

Egy napon, amikor úgy estefelé néztem a tévét, a film után fel akartam kelni a fotelból, már majdnem álltam, amikor kővé dermedtem. Úgy éreztem se föl, se le. Olyan fájdalmat éreztem, mint még soha. A súlyomat nem tudtam megtartani a fájdalomtól, így visszaestem a fotelbe. Egy jó félóra eltelt, mire kicsit csillapodott. Nagy nehezen elbotorkáltam az ágyamig és lefeküdtem. Reggelre azért enyhült, de éreztem, hogy a derekamnál nincs valami rendben.

 

 

Martin..Ferenc kezel

Martin..Ferenc kezel

 

Sok ismerősöm volt már a Táltos kezelésen, és gyógyult meg többféle bajból. Hát eljött az én időm is. A fekhelyem jó helyen volt, mert már régebben kimérettem a Táltos irodában javasolt szakemberrel. Így néhány nap múlva már a gyógyító kezek között voltam. Én most tapasztaltam először Kovács - Magyar András gyógyító módszerének csodálatos erejét.

 

Martin Ferenc szinte fájdalommentesen oldotta meg a problémáimat. Az első kezelést követően az éles fájdalom teljesen megszűnt. Még két kezelésen voltam, amitől teljesen visszanyertem korábbi állapotomat, sőt sokkal frissebb, mozgékonyabb lettem. Nagyon nagy hatással volt rám ez a masszázs. Havonta egyszer el fogok jönni, mert jó érzés, és egészen másként mozgok, mint korábban. Úszni is el fogok járni, mert biztos igaza van gyógyítómnak, hogy hiányzik a mozgás, mert régebben, amikor még sportoltam, sokkal jobban éreztem magam, és ilyen fájdalmam sem volt, ami ledöntött volna a lábamról. Köszönöm a gyógyulást.”

 

TÁLTOS ISKOLA