Hírek - egészség

Derékfájás csodálatos gyógyulása

426 Megtekintés

K. Sándor 44 éves kamionsofőr, röntgennel igazolt gerincsérvvel, (ami kezdte korlátozni az ülésben és a mozgásban) és a jobb lábába lesugárzó egyre erősebb zsibbadás miatt kereste fel Kovács - Magyar András gyógyító központját.

„Négy évvel ezelőtt történt, hogy az erős derékfájás miatt már hónapok óta jártam az orvosokat, jártam kezelésekre, sőt röntgent is csináltak, ahol megállapították, hogy gerincsérvem van. Akkoriban még a jobb lábamban a zsibbadást csak nagyon gyengén és csak ritkán éreztem. Kamionsofőr vagyok, ami azt jelenti, hogy ülőmunkát végzek. A kamion ugyan nagyon kényelmes, és luxus dolgokkal van ellátva, de rosszabb utakon - amiből van bőven -, elviselhetetlenül tud fájni az ember dereka a rázkódástól.

 

Gondolom emiatt lett a lábamban a zsibbadás egyre erősebb. Sajnos az utóbbi időben már állandó jellegűvé vált, és már elviselhetetlenül rossz érzés volt. A kamionsofőröknek szinte mindegyiknek a derekával van a gond. Amikor beszéltem az egyik kollégával, aki szintén kamionsofőr, elmondta, hogy neki is fájt a dereka, de nagyon, és a Táltos irodában volt, ahol meggyógyult, azóta egy-két havonta elmegy, megkezelik és gyakorlatilag tünetmentes.

 

Martin Ferenc

Martin Ferenc kezeli a derékproblémát

 

Akkor úgy döntöttem, hogy én is felkeresem Kovács-Magyar András gyógyító központját, hogy megoldják a problémámat. Az irodában elmondták, hogy földsugárzás-mentes helyen fekszem, tehát helyre lehet tenni a derekamat. A földsugárzásról én már nagyon sokat hallottam, azt is tudom, hogy ha valaki geopatikus sugárzásban fekszik, akkor megbetegedhet. De hála Istennek, én jó helyen fekszem, tehát el lehet kezdeni a kezelést.

 

Martin Ferenchez kerültem. Két alkalommal kezelt meg. Elmondhatom, hogy a derékfájás és a zsibbadás a lábamban teljesen megszűnt. A sofőr barátaimnak pedig javasolni fogom, hogy ha fájdalmaik vannak, keressék fel a Táltos irodát.

Köszönöm a gyógyulást.”

 

TÁLTOS ISKOLA