Hírek - egészség

Csodálatos lelki állapot változás

443 Megtekintés

 

C. Tünde vagyok, 24 éves. 15 éves korom óta vagyok középsúlyos depressziós, pánikbetegséggel vegyítve. Nem vagyok, hanem voltam, tehát múlt időben beszélhetünk erről a jelenségről, aminek nagyon örülök.

Hányattatott gyermekkorban volt részem. Ez vezetett ahhoz az állapothoz, hogy 15 évesen elkezdtem pszichiáterhez járni. Azóta kisebb-rövidebb megszakításokkal, de szinte folyamatosan állok gyógyszeres kezelés alatt. Volt olyan, hogy naponta négy gyógyszert kellett szednem, ebből kettő volt nyugtató.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Nem láttam kiutat erre az állapotra. Mindenhol kerestem, kutattam, eljártam előadásokra, hogy hátha ez által javíthatok a saját állapotomon. Semmi nem sikerült. Pszichológushoz is jártam beszélgetés céljából. Ez sem segített az állapotomon.

 

 

Az egyik ismerősöm, aki szintén hasonló problémákkal küszködött, Kovács Enikőt javasolta nekem. Először sorselemzésen vettem részt, ahol fény derült a problémákra. Utána megcsináltam a 13 napos méregtelenítő kúrát, ami szerintem nagyon jól sikerült. Ezután eljöttem két alkalommal emléksúly-levételre. Igaz, hogy ezt a két alkalmat végigsírtam, de ezt leszámítva teljesen kicserélődtem. Ezt elsősorban külső visszajelzések alapján mondhatom és magamon is érzem. Ez a legmeglepőbb, hogy tényleg két hónap után egy teljesen másik ember néz vissza a tükörből.

 

Korábban folyamatosan gyógyszeres kezelés alatt álltam, nyugtatókat, antidepresszánsokat szedtem. Nem tudtam úgy kimenni az utcára, hogy ne legyen nálam valamilyen nyugtató, mert a pánikbetegségemből kifolyólag folyamatos rosszullétek környékeztek és megnyugtatással töltött el az, hogy milyen gyógyszerek vannak nálam. Letettem a gyógyszereket.

 

Nagyon szépen köszönöm!

 

Kovács Enikő

Kovács Enikő sorselemző - lélekgyógyász

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

 

Tünde

Tünde