Hírek - egészség

Csípő- és derékfájás ( lumbago ) gyógyulása

1169 Megtekintés

B. Imre, 46 éves úr, csípő- és deréktáji erős fájdalma miatt kereste fel gyógyító központunkat.

„Már évek óta gyötör ez a fránya derékfájás. Az ember mindent kipróbál. Voltam orvosnál többfajta kezelésen, ultrahangon, fizikoterápián, voltam gyógyfürdőben, még akupunktúrás kezelésen is, de lényegesen nem változott semmi. A fájdalom egyszer kicsit enyhült, azután minden megmagyarázhatatlan ok nélkül egyszer csak jó keményen belehasított. Ezeket az erős fájdalmakat nem lehet megszokni.

 

Az egyik barátom mesélte, hogy látott a tv-ben egy szimpatikus embert, akinél nagyon sok gerincbeteg meggyógyult. Utána jártam a dolognak és megtaláltam Kovács - Magyar András gyógyító központját, ahol a tanítványai eredményesen, manuális kezelésekkel gyógyítanak. El is mentem, kiderült, hogy a deréktájékomon az aurám sérült, vagyis a fekhelyem sajnos rossz helyen, földsugárzásban van. Én hallottam már a földsugárzásokról, de igazából nem jártam utána, hogy mit is okozhat az emberi test számára. Itt megtudtam, hogy a derekam azért fáj elsősorban, mert a földsugárzás egy gyulladást kelt a derékizületeimben. Úgy döntöttem, hogy a gyógyító központ által javasolt szakemberrel kiméretem a fekhelyemet, és átteszem az ágyat jó helyre.

 

Martin Ferenc - gerinckezelés

Martin Ferenc kezel

 

Ezek után elmentem kezelésre, Martin Ferenc gyógyító kezelt meg. Az első kezelés után már 90%-os javulás következett be. Nem is gondoltam volna, hogy a kezelést követően ilyen gyorsan javulás lép fel. A második és harmadik kezelés után már egyáltalán nem volt sem derékfájásom, sem pedig a csípőfeszülés és fájás.

 

Nagyon jó érzés a fájdalomról már csak múlt időben beszélni. Nagyon jó érzés tudni, hogy van egy hely, ahol az ember meggyógyul a hosszú fájdalom után. Köszönöm a gyógyulást.”

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu