Hírek - egészség

Combnyaktörés ( fractura colli femoris ) utáni fájdalmak csodálatos gyógyulása

1492 Megtekintés

Sz. Lajosné, 72 éves asszony 3 évvel ezelőtt elesett és combnyaktörést szenvedett a jobb combjában. A műtét után állandó fájdalmai voltak, melynek enyhítését remélve kereste fel Kovács - Magyar András gyógyító központját.

„Egy elcsúszás következtében olyan rosszul estem, hogy elpattant a combcsontom. Ez körülbelül 3 évvel ezelőtt történt. Megműtötték, majd azt mondta az orvos, hogy hamarosan észre sem fogom venni, hogy meg lett műtve. Én azóta betartok mindent, amit az orvos mondott, de a fájdalmam nem csökkent egy fikarcnyit sem. Sokat sétálok, nagy kínnal, mert fáj az egész lábam, de nem akarom feladni. Leguggolni, vagy lehajolni sajnos már 3 éve nem tudok.

 

72 éves vagyok, futni már nem akarok, de szeretnék néhány évet még úgy megélni, hogy kevésbé fájjon a lábam. Nem akarok én csodát, csak egy kicsit csökkenjen a fájdalmam. Kértem a Jóistent, találjam meg azt a helyet, ahol kicsit enyhítenek a fájdalmamon. Nemrégiben a tv-t fürkészve, ráakadtam egy csatornára. a Story Tv-re. Egy kiegyensúlyozott, magabiztos ember beszélt betegségekről, és csodálatos gyógyulásokról. A lányom segítségével kinyomoztam, hogy hol is van ez a gyógyító központ. Mint kiderült, Kovács-Magyar András volt, aki a televízióban szerepelt. Gyógyító központot üzemeltet Budapesten. Mikor bejelentkeztünk a lányommal, megtudtam, hogy földsugárzásban fekszem. Első lépés, hogy földsugárzás-mentes helyre tegyük az ágyat. Kimérettük a lakásunkat a Táltosok által javasolt mérőemberrel, a fekhelyünket jó helyre tettük, majd Martin Ferenchez jöttem kezelésre.

 

MARTIN.FERENC

Martin.Ferenc kezel

 

Már az első masszázs után csodálatos dolog történt: le tudtam hajolni, és még a guggolás sem volt elviselhetetlenül fájdalmas, rendkívüli javulás történt. Meghallgatta a Jóisten a kérésem, és olyan helyre irányított, ahol javulás történt. A második kezelés után a fájdalmaim 90%-a megszűnt. Már csak bizonyos mozdulatokra érzem a fájdalmat, de ez már tizedannyira sem fáj, mint mielőtt a Táltos központba eljöttem. Nagyon örülök, hogy megismerhettem ezt a csodálatos embert, és köszönöm Martin Ferencnek, hogy kezelése folytán állapotom fantasztikusan megjavult. Áldja meg az Isten a Táltos-központ összes dolgozóját.”

 

TÁLTOS