Hírek - egészség

Kovács-Magyar András a Frizbiben

638 Megtekintés
Gerincbetegek, látás- és hallássérültek csodálatos gyógyulását tekintheti meg a Story TV – Esti Frizbi című műsorában.
Kovács-Magyar András az Esti Frizbi műsorában

Csoda! – hangzott el tucatnyi alkalommal az Esti Frizbi adásának felvételén. Volt, aki sírásban tört ki. Kovács - Magyar András a jelenlévők megdöbbenésére megmagyarázhatatlan dolgokat művelt. Hajdú Péter ezer jelentkező közül ötvenet hívott a stúdióba, hogy Kovács-Magyar András kamerák előtt bizonyítsa képességeit. Az eredmény lenyűgöző.

Egymás után járultak elé szürke hályoggal, siketséggel, ízületi bajjal, és számos más betegséggel. Ami a stúdióban történt velük, megmagyarázhatatlan. A siket lány meghallotta, miről folyik a szó. Egy lányt hónapok óta nem tudtak meggyógyítani a derekával, most egyik pillanatról a másikra előrehajolt. Családja sírva fakadt az örömtől. A legmegdöbbentőbb eset a 65 esztendős Marika nénié. Megérkezésekor állni sem tudott, görnyedten roskadt kísérőjére. Néhány órával később a kamerák előtt felegyenesedett.

– Évek óta nem tudtam kiegyenesedni, s ha leültem, segítség kellett, hogy felálljak – mondta Marika.

– Az első ötven jelentkezőt hívtuk meg, válogatás nélkül, egyikük sem ismerte a vendégem – mondta Hajdú Péter.

– Magunk sem hittük, hogy közülük egy sem lesz, akinek ne javulna az állapota, és hogy olyan is lesz, aki percek alatt meggyógyul. Pedig hitetlen vagyok, sőt: hipochonderként kizárólag az orvosoknak hiszek. S, hogy mi Kovács Magyar András titka? Szerinte a szellemek segítségével gyógyít, visszaadja az energiákat, amelyek hiánya betegséget okoz.Címünk – elérhetőségünk:
H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. I. emelet
(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186