Lekiné Szabó Éva ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 136

Összesen: 22790 pont

Lekiné Szabó Éva

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 4830 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 17960 pont (1803 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 22790 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Rosszullét - rossz közérzet
  • Szív- és érrendszeri betegség - morbus cardiovascularis
  • Tüdőbetegség

Dr. Kovács Péter

  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae

Magamról

Leki SándornéAnyósomnak nagyon nagy fájdalmai voltak a csípõjénél, nehezen mozgott. A sürgõsségire vittük, ahol röntgenezték. Kiderült, hogy a csípõízülete elkopott, a combcsontja is lekopott. Egy hétig a kórházban  injekciókkal csillapították fájdalmát és nyolc hónap múlva protézis beültetésre elõjegyezték. Fájdalomcsillapítók, injekciók, kúp. Biztatás: érdeklõdjünk, hátha lemondja valaki a mûtétet és elõbb lehet Anyukáé. Rossz volt látni, ahogy szenvedett.

 

Kovács – Magyar András Gyógyító Központjában kértünk segítséget. Hegedûs Mária a rajta lévõ szellemet a túlvilágra engedte, már a színe is jobb lett, a kedélye is javult. Kopcsányi Ildikó energiával kezelte, szellemmûtéttel gyógyította, táplálkozási tanácsokkal látta el, és a lelkét is ápolta.

 

Kovács Péter átmozgatta  a testét. Hatalmas életerõvel, életkedvvel mozgott Anyuka. Kissé zavarba jöttünk fiatalos lendületétõl. Otthon cseresznyét szedet velünk  a fáról, és még lekvárt is csináltunk.

 

Meglepõdve látták az orvosok, a szomszédok, a nõvérke, ki minden nap több  injekciót adott neki. Már nem kérte az injekciókat, a gyógyszereket, a kúpot. A protézis beültetés elmaradt! Hálásan köszönünk mindent!

                                          

 

Leki SándorApósom 82 esztendõs, hajlott hátú ember. Alkatánál fogva a szervei, a szíve, a tüdeje, a nyirokrendszere betegesen mûködött. Vizesedett, ziháló légzése nagyon legyengítette. Sajnos az oxigén-széndioxid aránya felborult, széndioxid kómába esett.

 

Kértük Kopcsányi Ildikót, segítsen s Õ csodás módon kezelte Apukát. Magához is tért, csendesen, szépen vette a levegõt. Szellem-mûtétekkel is segítette a gyógyulását. Már lehet vele kommunikálni a lélegeztetõ géprõl is levették.

 

Apuka szépen javul, életkedve is visszatért.

Hála a Gyógyítónak a csodás gyógyulásért!