Nikoletta Nikoletta ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 19

Összesen: 153320 pont

Nikoletta Nikoletta

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 19270 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 134048 pont (13412 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 153320 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Fülbetegség
  • Bőrbetegség
  • Ekcéma
  • Krónikus gyulladások

Magamról

Szeretném megosztani csodálatos gyógyulásunk történeteit.
A kisfiam, Dávid 10 hónapos volt, amikor a háziorvosunk megállapította, hogy fülgyulladása van. Kapott antibiotikumot, de egy hét után nem javult az állapota. Majd kapott egy másikat, az helyrehozta. Legalábbis a fül-orr-gégész szakorvos szerint. Közben más szakorvosok is látták. A három orvos közül két egybehangzó vélemény nem volt.
 
Három hét múlva egy megfázás következtében szépen visszajött a fülgyulladás és az újabb antibiotikum kúra. Közben megint sorra jártuk a fülészeteket, természetesen megint nem volt két egyforma vélemény. Aztán egy hét antibiotikum-szedés után fel akarták szúrni a fülét, és persze egy mandula mûtétet helyezett kilátásba az orvos. Ekkor döntöttem úgy, hogy elég volt, azt szeretném, hogy meggyógyuljon a kisfiam. Ezt pedig az orvosoknak nem sikerült elérniük. Csak azt sajnálom, hogy nem elõbb jöttünk, elkerülhetõ lett volna minden, de így alakult.
 
Elõször eljöttünk Hegedûs Máriához szellem elengedésre. Mindkettõnkön volt szellem. Utána rögtön másnap Kopcsányi Ildikóhoz mentünk energiakezelésre. Ezek után másnap elmentünk egy sokadik fül-orr-gégész szakorvoshoz, aki értetlenül állt Dávidunk füle elõtt, hogy hát miért is akarták felszúrni már a szellem elengedés és egy energiakezelés után! Aztán még egy energiakezelés következett, majd megint csak fülészet, és ugyanúgy rendben volt/van minden.
 
Dávid azóta teljesen rendben van! Ezért nagyon hálás vagyok Kopcsányi Ildikónak és Hegedûs Máriának, hogy segítettek az én drága kisfiamnak, nagy boldogsággal tölt el, hogy sikerült elkerülnünk, hogy felszúrják Dávid fülét és kivegyék a manduláját! Köszönöm!

Az én történetem pedig egy jó pár évvel (talán 4) ezelõtt történt. Egészen pontosan nem tudta megfogalmazni egyetlen orvos sem, de valamilyen ekcémás-gombás kiütés jelent meg a lábamon. Egy évig jártam az orvosokat, kenegettem mindenféle kenõccsel, de persze nem akart elmúlni. Ekkor ismerkedtem meg Kovács - Magyar András gyógyító módszerével, és elmentem Kopcsányi Ildikóhoz energiakezelésre. Közben földsugárzás-mentes helyre tettünk az ágyunkat (ez most is így van!), és az energiakezelések ill. az étrendi változásoknak köszönhetõen pár hónap alatt tökéletesen elmúlt a kiütés, ami azóta sem tért vissza.
 
Ezért is hálás vagyok Ildikónak, hogy segített nekem, illetve még több gyógyítónak is, a gerinckezelésekért, Kovács Enikõnek a lelki tanácsokért, és természetesen Kovács - Magyar Andrásnak a rendszerért, a tudásért, a tanításért, hogy mindez megadatik a mai világban.

Köszönöm!