M.R. Anikó ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 88

Összesen: 53187 pont

M.R. Anikó

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 8331 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 44854 pont (4490 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 53187 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

 
*
M. R. Anikó vagyok. Van egy három éves kislányom. Szerettünk volna egy második babát.
 
Elköltöztünk egy lakásba, ahol a fekhelyemen földsugárzások csomópontja volt. Különféle nõgyógyászati problémáim alakultak ki (pl. gombásodás). Elmentem orvoshoz, gyógyszert írt elõ. Ez a gondom minden hónapban elõjött. Hallottam Kovács – Magyar András gyógyító módszerérõl, arról is, hogy a földsugárzások milyen károsan hatnak az emberi szervezetre.
 
Kimérettük a fekhelyünket, nagyon megdöbbentünk, hogy mi okozta nekem a problémát. Aznap este áthelyeztük az ágyamat egy semleges helyre. Ezután megszûntek a nõgyógyászati problémáim, majd késõbb a gyermekáldás következett. 
 
Két évig hiába próbálkoztunk, különféle orvosi vizsgálatokon részt vettem. Az orvosi eredmények azt mutatták ki, hogy semmi problémám nincs. „A petefészek alszik”- mondták. Az orvos kétkedve mondta, hogy van a gondra egy hormonkészítmény. Erre én azt mondtam, hogy a hormonkészítménybõl nem kérek, tartottam a káros mellékhatásaitól.  
 
Eljöttem Hegedûs Máriához, megtörtént a létközben rekedt szellem elengedése. Hegedûs Mária elmondta, hogy 2 hónap múlva kismama leszek. Ez két hónap múlva bekövetkezett.