Károlyi Anikó ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 99

Összesen: 48463 pont

Károlyi Anikó

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 8291 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 40170 pont (4022 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 48463 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*
Öt unokám van. Az elsõ unokám 11 évvel ezelõtt született, teljesen ép hallással.
 
Miért vagyok ebben biztos? Védõnõként dolgoztam, 20-25 évig, meg tudom ítélni, amikor egy gyerek hall, vagy nem. Unokámnak, Renátának egy éves korában volt egy veseproblémája, gyerekkórházban kezelték. Mivel intenzíven szopott, nem kaphatott csak orrspray terápiát.
  
Amikor unokám másfél éves lett, akkor vettük észre, hogy a hallásával nincs minden rendben. Elkezdtük kezelgetni, kórházakba vittük. A kórházakban azt mondták, hogy a gyermeknek orrmandula gondja van, begyulladt az orrmandulája. Végül megmûtötték, az orrmandula újból kinõtt, újból kivették. A probléma nem változott.
 
Négy és fél éves korában eljutottunk az orvosi továbbképzõbe, az audiológus hölgy közölte velünk, hogy probléma van, sokkal nagyobb gond van, mint amire gondoltunk. A hallókészüléket javasolták. A gyermek hallókészüléket kapott, igyekeztünk nagyon ügyesen kezelni. Azt mondtuk neki, hogy kis rádiót kap a fülecskéje mögé, és ilyen senkinek nem lesz az óvodában. Így unokámnak ez nem okozott lelki válságot.
 
Nem tudtunk beletörõdni, hogy hallókészüléke van, nem tudtunk beletörõdni abba, hogy erre azt mondták, hogy veleszületett betegség, holott tudjuk, hogy nem veleszületett.
 
Most unokám pubertás korban van, most jelentkeznek a problémák. Kerestük a gyógyulási lehetõségeket, így jutottunk el a Kovács – Magyar András módszerével gyógyítókhoz. Unokám gyógykezelést kapott, a nyakát kezelték. Kiderült az is, hogy egy olyan kisgyermek szelleme van rajta, aki három éves korában, autóbalesetben halt meg.
 
Csoda történt 2008. július 14.-én. Esett az esõ, vihar volt, jégesõ volt. Amikor kisütött a nap, a lányom elküldte az unokámat vásárolni. Amikor unokám félúton volt az üzlet felé, egy hatalmasat dörrent az ég, villámlott. Mindenki megijedt, hogy unokám ilyen rossz idõben kint van az utcán. A gyermek lelkesen és sírva jött haza, ezt mondta édesanyjának:
 
„Anya, képzeld el, hogy amikor dörgött az ég, kidugult az egyik fülem, amikor villámlott kidugult a másik fülem. Most hallok!”
 
Telefonon tudunk kommunikálni egymással, meggyógyult a gyermek!
- Telefonon keresztül én is most beszéltem vele, teljesen tisztán hallott mindent. Azt mondta, kimegy a természetbe, hogy életében elõször madárcsicsergést hallgasson.
 
- Köszönöm unokám gyógyulását Hegedûs Marikának, Kovács – Magyar Andrásnak és az égieknek!