N. Sándorné ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 189

Összesen: 13282 pont

N. Sándorné

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 3873 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 9407 pont (943 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 2 pont (1 fotó)

Összesen: 13282 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*

Szellem – elengedéssel kapcsolatban két történetet szeretnék elmondani.
 
Hihetetlenül ideges, nyugtalan voltam, nem volt életkedvem.
Nem tudtam, hogy mi lehet ennek az oka. A férjemnek nagyon sok türelem kellett, hogy elviseljen. Ennek ellenére mindig azt hittem, hogy a férjemen szellem van.
 
Egy élõadásos tv mûsort nézve felhívtam Kovács – Magyar Andrást, hogy megkérdezzem errõl a dologról. Nagy megdöbbenésemre megtudtam: rajtam volt a szellem. Másnap, felhívtam az irodát, segítséget kértem. Hegedûs Mária segített a hozzám kötõdött szellemnek a túlvilágra átjutni. Megtudtam, hogy egy földi életében nagyon betegen elhunyt nõ szelleme volt hozzám kötõdve, már három éve.
 
A szellem keserítette meg az életem. Éreztem a szagát is. Azt hittem, hogy a környezetemnek, vagy magamnak van bûzös szaga. Most már tudom, hogy a szellem okozta ezt.  Köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak, valamint Hegedûs Máriának, hogy segítettek rajtam.
 
A 2. történet a fiammal kapcsolatos.
Az utóbbi idõben nagyon agresszív volt. A családjával, a környezetével és saját magával szemben is. A fiam szinte félelmetesen viselkedett. A kifejezése, megnyilvánulása rendkívül agresszív volt. Nagyon megijedtem.
 
Felhívtam Kovács – Magyar Andrást a televízió élõadásos mûsora keretében. Elmondta, hogy a fiamhoz egy szellem kötõdött. Nagyon megdöbbentem, bár sejtettem, hogy ez lehet az oka. Felhívtam a fiamat telefonon. Gondolkodtam, hogy elmondjam-e neki, hogy egy szellem van hozzá kötõdve, mivel a fiam ilyen dolgokban nem nagyon hitt.
 
Végül úgy döntöttem, hogy elmondom neki. Amint ezt megemlítettem, a fiam azonnal azt mondta, hogy hazajön. Másnap már Magyarországon volt. Felkerestük Hegedûs Máriát, aki elmondta, hogy egy életében öngyilkosságot elkövetõ férfi szelleme van a fiamhoz tapadva. Elsõsorban ez a szellem okozta fiam furcsa viselkedését.
 
A szellem túlvilágra juttatása után fiam teljesen megváltozott, megnyugodott. A fiam azonnal érezte a megkönnyebbülést. A késõbbiekben az unokám is jelezte, hogy édesapja teljesen megváltozott. Fiamnak harmonikus lett az élete. Már kedvesen viselkedik másokkal szemben, olyan lett, mint korábban.
Köszönjük a segítséget!