M. Ildikó ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 84

Összesen: 63661 pont

M. Ildikó

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 10231 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 53380 pont (5348 db szavazat)

Videók:

 50 pont (1 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 63661 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Emésztőrendszeri problémák - apparatus digestorius

Dr. Kovács Péter

  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Derékfájás - lumbago
  • Hátfájás - dorsalgia

MagamrólM. Ildikó vagyok. Csodálatos változáson mentem keresztül Kovács – Magyar András gyógyító központjában.
 
10 évvel ezelõtt kezdõdtek az emésztõrendszeri problémáim, és a depresszió. Olyan mértéket öltött a problémám, hogy az ideggyógyász is elcsodálkozott. Különbözõ gyógyszereket adott. Ezek elbódítottak, nehezen tudtam dolgozni. Változás nem történt.
 
Budapestre költöztünk. Amikor beköltöztünk a lakásba, abbahagytam a gyógyszerek szedését. Kimérettem a lakásunkat, nem fekszem földsugárzásban, kipihentebben ébredek. Ezután kezdõdtek a változások. Elmentem Táltos masszázsra.
 
Kopcsányi Ildikónál voltam kezelésen, meditációs módszerrel gyógyított. Kopcsányi Mártánál talpmasszázson voltam. Kovács – Magyar András Szellemi Iskolájába is jártam.
 
Azóta bármit ehetek, nincs semmi bajom. Régebben emésztést segítõ gyógyszereket kellett szednem, hogy bírjak emészteni. Már nincs ilyen gondom. Összességében sokkal jobban érzem magam.
Köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak és kollégáinak!


 

Egy évvel ezelõtt a férjem gyökeres változáson ment keresztül, sajnos negatív irányba.
 
Férjem korábban nagyon kedves, aranyos, figyelmes volt. Egy éve azt vettem észre rajta, hogy „izzik” körülötte a levegõ. Ilyenkor ideges, feszült volt, még autóvezetés közben is. Egyszerûen nem lehetett ráismerni. Kezdtem tõle félni. Érzékeny vagyok az ilyen dolgokra. Férjem viselkedése számomra ijesztõ volt.

Korábban Hegedûs Mária egy hozzám kötõdött szellemet átsegített a túlvilágra. Ezért gondoltam, a férjemet is elhozom Hegedûs Máriához, hogy érzékelje, van-e hozzá kötõdve szellem. Tartottam tõle, hogy férjem nem vállalkozik erre, mert ellenséges volt a témával kapcsolatban. Holott korábban ez a téma õt érdekelte. Kértem szentjeink segítségét. Nagy nehezen sikerült elhoznom a férjemet.
 
Hegedûs Mária egy földi életében gyilkosságot elkövetõ ember szellemét érzékelte férjemen. Mária a szellem – elengedés szertartása keretében nagyon „megküzdött” a rosszindulatú szellemmel, a szellem végül a túlvilágra került. A szellem – elengedés szertartása után szinte nem ismertem rá a férjemre. Újra vidám, mosolygós, aranyos, kedves lett. A szemeibõl már nem az a gyilkos pillantás tükrözõdött, visszatért az a kedves, bájos, huncut mosolya, amiért régen belészerettem.
 
Nagyon hálás vagyok, hogy visszakaptam a férjem. Köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak és Hegedûs Máriának!