Csárdás Robika ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 3

Összesen: 466099 pont

Csárdás Robika

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 60266 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 405833 pont (41286 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 466099 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Rákos - daganatos megbetegedések
  • Hasnyálmirigyrák - carcinoma pancreas
  • Vastagbéldaganat - neoplasma intestini crassi
  • Rosszindulatú daganat - neoplasma malignum

Magamról

Többen odajönnek hozzám és kérdezik, hogy van a kisfiam, aki évekkel ezelõtt meggyógyult a nyirokrákból? Vajon egészséges, nincs semmi baja?

 

Nagyon boldog vagyok, Robika teljesen jól van, egészséges, vidám kisfiú. Szeptemberben megy 6. osztályba. A szörnyû betegségbõl való meggyógyulást a Matrix Drops Protokollnak köszönhetjük. A mai napig az MD Protokoll szabályait betartva élünk, ami kimondottan élvezetes az egész család számára. Sok ember fordult hozzám, mondjam el Nekik hogyan gyógyultunk meg Robika a szörnyû kórból. Leginkább az foglalkoztatja az embereket, ha õk és a szeretteik betartják az MD Protokollt vajon más is meggyógyulhat-e.

 

Sajnos vannak olyanok, akik egy két lépést kihagynak a Protokollból, így a kívánt gyógyulás vagy nem következik be, vagy csak idõszakos eredményei vannak.  De hát egy óraszerkezet sem mûködne, ha egy fogaskereket kihagynának belõle.

 

Van, aki azon aggodalmaskodik, hogy süteményt, kenyeret sem fogyaszthat, ha meg szeretne gyógyulni, vagy egészséges szeretne maradni. Nagy tévhit, mert a Protokollban szereplõ ”lemondásoknál”, egy jobb, egészségesebb, igényesebb alapanyagokból összeállított étrend váltja fel a régi, jól megszokott, ám silány és egyszerû ételeinket.

 

Jó szívvel adom közre az alapvetõ lépéseket a tökéletes egészség megtartásához és a betegségekbõl való kilábaláshoz:

 

Földsugárzás-mentes helyen aludni, tanulni, dolgozni és lehetõség szerint napközben is ilyen helyen tartózkodni.

 

Az energiánkat a hozzánk szegõdött halott emberek szellemei is befolyásolják, ezeknek a szellemeknek a távoltartása a megfelelõ Matrix Dropszokkal, vagy a Tábornok utcai Matrix Drops központban való elengedése a legjobb megoldás. Nálunk a lakásban is voltak zavaró szellemek, az MD központból hívtunk erre hivatott embert, aki elengedte õket. Tudom, most sokan meglepõdnek. Megértem, mi is elcsodálkoztunk, amikor elõször hallottunk az emberhez kötõdõ entitásokról, árnyékszemélyiségekrõl, szellemekrõl. Pedig de sok filmet láttam már, ami ezzel foglalkozik. Sajnos el sem gondolkodtam azon, hogy mindez valóságos is lehet. Ám a szellemek elengedése után olyan minõségi változás állt be a lakás légkörében és végre mi is önmagunk lehettünk, hogy végül minden kételyünk eloszlott. Igen, a megtapasztalás hozta meg a meggyõzõdést.

 

Helyes táplálkozás: kerüljük a margarint, glutént tartalmazó élelmiszereket, mesterséges adalékanyagokat, tojásfehérjét, sertéshúst (kivéve mangalica), szójával dúsított élelmiszereket, felvágottakat, antibiotikumokkal és hormonnal kezelt állatok húsát, fehér cukrot, sajtokat (kivéve a 21 napon túli érlelésû kemény sajtokat), tejet, sütéshez ne használjunk olajat, mert transzzsír képzõdik általuk. Hidegen sajtolt olajat legfõképpen csak salátákhoz fogyasszunk, ami nincsenek hevítésnek kitéve. Ilyenkor mindenki megijed, akkor mit eszünk? Mindegyik élelmiszert tudjuk helyettesíteni egészségre ártalmatlan anyagokkal. Gluténmentes tészták vagy köretek készíthetõk: rizs, kukorica, quinoa, hajdina, mandula, gesztenye, krumpli… alapanyagból. Fehércukor helyett: szõlõcukor, gyümölcscukor, méz… Sütésre és fogyasztásra alkalmas zsiradékok: vaj, mangalica disznó zsírja, kacsa-, libazsír. Tej helyett tejszínt használjunk hígítva szûrt- vagy ásványvízzel.

 

Robika imádja a kakaót, forralok egy kis szûrt vizet, jó minõségû kakaóport teszek bele, felöntöm tejszínnel és egy kis szõlõcukorral édesítem. Nagyon finom. Nem hiányzik, a laktóz és kazein tartalmú tej belõle.

 

Matrix Drops-ok használata az életmódunkká vált, hiszen segítségükkel a lelki egyensúlyunkat meg tudjuk õrizni, így aztán könnyebb vigyázni a fizikai erõnlétünk megtartására is. Vannak a mindennapi élet adta gondjaink nekünk is bõven, a stressz sem kerül el bennünket. Ám a Matrix Dropsok segítségével képesek vagyunk megõrizni a lelki egyensúlyunkat.

 

Van már saját Matrix Drops Computerünk, amivel rendszeresen megmérem Robikát és a komputer által ajánlott Matrix Dropsokat fogyassza. Több nehézfém terhelése következtében kialakult információzavart vezettünk ki a szervezetbõl a Matrix Dropsok segítségével.

 

A kemikáliák elkerülésére lényegesen nagyobb gondot fordítunk.

 

Ezek nem tûnnek nagy és nehéz szabályoknak, az egész család számára élvezettel betarthatóak. Különösen azt követõen, hogy a jótékony hatásukat nap, mint nap megtapasztaljuk. Nem vagyunk egyedül, velünk együtt több ezer ember betartja a Matrix Drops Protokollt, akik ma már élvezik az egészséges élet örömeit. Olyan jó úgy élni, hogy nincs fájdalom és betegség, nincs szenvedés, a mindennapi stressz gyorsan elszáll. Teljes emberként dolgozhatunk, tanulhatunk és élhetünk egy magasabb minõségû életet.

 

Az egész családunk, Robikával együtt elvégeztük, Kovács-Magyar András szellemi iskoláját, így soha nem kell magyaráznunk egymásnak mit, miért teszünk, hiszen András mindezeket érthetõen, gyakorlatiasan elmagyarázta, megtanította nekünk a kurzusain. Tudunk bánni a mérõpálcával (biotenzorral), nem titok a gyermekek olykor ügyesebbek, mint mi felnõttek. Számukra az aura látása is sokkal könnyebben megy.  Mindennel, amit tanultunk csak többek lettünk.

 

Jó szívvel ajánlom mindenkinek András életiskoláját, hogy ne egy betegség kapcsán kelljen mindezt megtanulni. A bajok meg is elõzhetõek.

 

Robika (11 éves) történetei: 

 

Tavaly télen, a tenyerén megjelent egy szemölcs, egyre nagyobb lett. A Matrix Drops Computer azonban megmutatta milyen információzavar áll a hátterében. A 416-os (L és F jelzésû) Matrix Dropsot kapta. - Nekem is volt kiskoromban a lábamon és évekig nem tudtam megszabadulni tõle, kivágták, lefagyasztották sokat szenvedtem vele, Robika sokkal szerencsésebb volt -. 1 hónapig szedte a cseppeket - mindennap reggel és este adtam neki - és egyszer csak leesett a szemölcs a kezérõl.

 

Régebben kb. 8 évesen bárányhimlõs lett. A Matrix Dropszok itt is segítettek Robika egyensúlyának a helyreállításában. A kiütések 3-4 nap alatt elkezdtek visszahúzódni, nem viszketek, heg nélkül, gyorsan, szépen gyógyultak.

 

A legelsõ próbatételem a Matrix Dropszal: amikor le akartam tesztelni, hogy tényleg mûködik-e, mert bizony eleinte kételkedtem benne, hogy ekkora erõvel rendelkezik, amikor a Robika szervezete le volt gyengülve a nagy betegsége után és belázasodott. Magas láza volt (40 °C) azt gondoltam, hogy erre még a Panadol szirup sem jó, csak az ülõfürdõ, és kb. 5 percet adtam a Matrix Dropsnak, gondoltam, ha nem hat, viszem fürdõzni Robikát. 2 percenként mértem a lázát és elkezdett csökkenni, és végül teljesen lement ülõfürdõ nélkül. Többet nem kételkedem a Matrix Drops erejébe. Meg kellett tapasztalnom, hogy a Matrix Dropszok annak ellenére, hogy nem gyógyszer, nem gyógyhatású készítmény, mégis milyen fantasztikus lélekre ható erõvel rendelkezik. A természet tiszta információi csodákra képesek. Ezzel a hatalmas tudással is gazdagabbak lettünk.

 

A növényeimet is Matrix Dropszal gondozom. Mivel nem tartalmaz mérgezõ anyagot, Robikával együtt szoktuk permetezni vele a növényeinket. A szobanövényeket és a kerti növényeket egyaránt - fákat, füvet, stb. Sokan néznek, hogy védõfelszerelés nélkül permetezünk és ráadásul egy kisgyerekkel, sõt egymásra is szoktuk fújni játékból. Ezt követõen pedig megmérjük a fák auráinak növekedését. Varázslatos a kertünk atmoszférája is, amióta Matrix Dropsokat használunk. A növények aurája egészséges, nagy és összeér, szinte átölelnek bennünket.

 

Ilyen vidáman telnek a napjaink és azt már észre sem vesszük, hogy egészségesek vagyunk, mert ez mára természetessé vált. Mondják a jót könnyû megszokni.

Csárdásné Mészáros Marianna

 

Elõzmények:

 

Csoda történt: eltûnt Robika daganata! – A TV2 riportja:

 

 

Vastagbél- és hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak a gyermeknél, és úgy engedték el a kórházból, hogy nem tudják operálni! Mindez alig másfél évvel ezelõtt történt, Csárdás Robika ma mégis egészséges.

 

A hétéves kisfiú csodálatos gyógyulásában Kovács – Magyar András segített.

 

– Vastagbél- és a hasnyálmirigy daganata volt, és úgy látták, nem lehet operálni – mesélte Robi édesanyja. – Visszazárták és közölték: jóra ne számítsunk, nem valószínû, hogy túléli – magyarázta.

 

A család állítása szerint az orvosok a kisfiú vakbelét sem vették ki, pedig minden olyan esetben megteszik ezt, ha már felnyitották a beteg hasát. Ezzel is kizárva a lehetõséget, hogy késõbb félrediagnosztizálják. Robika azonban meglepte orvosait: egy év alatt meggyógyult.

– Rokonaink tanácsára kerestük fel Kovács - Magyar Andrást, aki már elsõ alkalommal, a távolból energiákat küldve megkezdte Robika kezelését – mesélte az édesanya.

 

– Már az elsõ vizsgálatok is javulást mutattak, hétrõl hétre lett egyre kisebb a tumor, ezt mutatta a CT és az ultrahang is. A kórházba már nem mentünk vissza. A friss leletekbõl kiderül: a kisfiú betegségének mára se híre, se hamva. A történet elõtt az orvosok is értetlenül állnak.

– Jól vagyok, elsõ osztályba járok, és sokkal jobban tudok játszani, mint amikor beteg voltam– mondta Robika, aki még egy mesét is elmondott a stúdióban.

 

Dr. Borbényi Erika onkológus véleménye:

 

 

Robika felhõtlenül élvezi az elsõsök életét, édesanyja, Marianna és testvére, Petike is segít neki elfelejteni a nehéz idõszakot.

 

A Hír TV GyógyHír címû mûsorában:

 

Gombos Edina és Joshi Bharat vendége volt Hegedûs Mária, Csárdás Robika és Csárdásné Mészáros Marianna - Robika édesanyja, akik hihetetlen dolgokon mentek keresztül:

 

 

Csárdás Robika napjainkban:

 CSARDAS-ROBERT_3_w600

CSARDAS-ROBERT_2_w600

CSARDAS-ROBERT_1_w600-h400


 Many people ask me how my son is feeling, who recovered from lymphatic cancer years ago.

 

I am very happy, Robika is completely fine, a healthy, happy child. He is starting 6th class in September.

 

We owe his miraculous recovery to the Matrix Drops Protocol. We still live our lives guided by the Matrix Drops Protocol, which is very enjoyable for the whole family. Many people wanted to know how Robika recovered from the terrible disease. People are mostly interested to know if they can get better too if they and their families live guided by the Matrix Drops Protocol.

 

Unfortunately there are some people who skip one or two steps from the Protocol, so the results do not appear or they are only temporary. But even a clock’s structure would not work if we left a cogwheel out.

 

Some people worry that they cannot eat bread or cakes if they want to be healthy. This is a common mistake because instead of the things they have to give up with the Protocol, they can have a better, healthier and higher quality diet instead of the old, poor and simple foods.

 

I want to share from my heart the basic steps towards achieving and maintaining perfect health:

We need to sleep, study, work and possibly spend time during the day in a geopathic radiation free place.

 

Our energy is also influenced by the entities attached to us, that are dead people’s spirits, we need to keep them away with the appropriate Matrix Drops or even better, the specialists in the Matrix Drops Center can release them. We had disturbing entities in our house as well, we called a specialist from the Matrix Drops Center who released them. I know many people are surprised. I understand, as we were surprised as well when we first heard of entities, spirits attached to people, although I have seen many films on this topic. Unfortunately, I did not realize this might be true. But after releasing the entities, there was a huge change in the house and we could finally be ourselves, we had no more doubts. The experience brought certainty.

 

The correct diet: avoid margarine, foods containing gluten, artificial additives, egg white, pork meat ( except mangalica ), foods containing soya, cold cuts, meats treated with antibiotics and hormones, processed sugar, cheese ( except the hard cheeses matured for over 21 days), milk, no oils for frying, as this generates trans fats. Cold pressed oils should be used for cold salads mainly. At this point people usually get scared and ask: “So what can we eat?” Any food can be substituted with a healthier alternative.

 

There’s a lot of healthy options for side dishes: gluten free pasta, rice, corn, quinoa, buckwheat, chestnuts, almonds, potato. Instead of processed sugar, we can use glucose, fruit sugar, honey. Fats suitable for frying and eating are: butter, mangalica pork fat, goose and duck fat. Instead of milk, use cream diluted with filtered or spring water.

 

Robika loves hot cocoa, so I boil a little filtered water and put a good quality cocoa powder in it, pour cream over it and sweeten with a little glucose. It’s very tasty. We don’t miss the milk containing casein and lactose.

 

The use of Matrix Drops became our lifestyle, as we can keep our inner balance with their help and it is easier to keep our physical strength as well.

 

We have day to day problems as anybody else and we don’t live a stress free life either. But with the help of Matrix Drops we can keep our inner balance.

 

We have our own Matrix Drops Computer and we regularly scan Robika with it, he takes the Matrix Drops recommended by the computer. We lead out several information disturbances caused by heavy metal overload with the help of Matrix Drops.

 

We pay so much more attention now to avoiding chemicals. These do not seem big or difficult rules, they can be kept by the whole family, especially as we enjoy the benefits every single day. We are not alone with this, several thousand people keep the Matrix Drops Protocol and they enjoy a healthy life. It’s so good living a life free of pain and disease, suffering, the stress of everyday life disappears. We can work and learn as complete human beings and live a full, high quality life.

 

The whole family, including Robika, completed Andras Kovacs-Magyar’s spiritual school, so we don’t have to explain to each other the reasons we do something, as Andras explained and taught us everything in his courses.

 

We learned to use the dowsing rod ( biotensor ). The children are often much better at this than grown-ups. They are able to see the aura much easier as well. We’ve grown with everything we learned.

 

I can whole heartedly recommend Andras Kovacs-Magyar’s Life School and wish people would not have to discover it following a disease. Diseases can be avoided.

 

11 year old Robika’s stories:

In winter, a wart appeared on his palm and grew bigger and bigger. The Matrix Drops Computer showed straight away the information disturbance in the background. He got the 416 (Land F) Matrix Drops. I had a wart on my leg when I was a child and couldn’t get rid of it for years. The doctors cut it off, froze it off, I suffered a lot with it. Robika was much luckier – he took the drops for one month, morning and evening and the wart just fell off.

 

He had the chicken pox when he was 8. The Matrix Drops helped again with restoring balance. The spots started to recede after 3-4 days, they did not itch, they healed beautifully and quickly without scarring.

 

My first trial with Matrix Drops was when I wanted to test if they really work, I was very sceptical in the beginning, I could not believe how powerful they are. When Robika’s body was weak from his serious disease and got a fever (40 degrees), I thought that even the Panadol syrup is not effective for this, only a sit bath and I gave the Matrix Drops five minutes, thinking if it doesn’t work, I will give Robika a sit bath. I measured his temperature every two minutes and it started to go down and finally went down completely without the sit bath. I did not doubt the Matrix Drops any more. I had to experience that the Matrix Drops, in spite of the fact that they are not medications nor therapeutic products, they still have an incredible power over our soul. Nature’s pure information is capable of miracles. We became richer with this powerful knowledge.

I look after my plants with Matrix Drops too. As it doesn’t contain any toxic material, we spray our plants with it, together with Robika. We use it on both indoor and outdoor plants, trees, grass, etc.

 

Many people are surprised to see that we spray without protective gear and with a child, we even play and spray on each other sometimes. After this we measure the growth of our trees’ auras. There’s a miraculous atmosphere in the garden too since we use Matrix Drops. The plants’ auras are healthy, big and reach into each other, almost surrounding us in a big hug.

 

Our days pass happily like this and we don’t even notice that we are healthy any more as this is so natural these days. They say it’s easy to get used to the good life.

Marianna Meszaros

 

Prior events: A miracle happened: Robika’s tumour disappeared - TV2’s Report

 

The child was diagnosed with a colon and pancreatic tumour and he was discharged from hospital as they could not operate on him. This happened two years ago, Robika is now healthy. Andras Kovacs-Magyar helped in the recovery of the 7 year-old boy. He had a colon and pancreatic tumour and after opening him up, the doctors closed the wound and said that he cannot be helped, his survival chances are very low. The family say that the doctors didn’t remove the boy’s appendix either, although this is common practice in similar cases. They were trying to exclude the possibility of a wrong diagnosis. Robika surprised his doctors: he recovered in a year. We got in touch with Andras Kovacs-Magyar as advised by relatives. He started Robika’s treatment from the distance, sending him healing energies – said his mother.

 

Even the first examinations showed improvement, the tumour was smaller every week, this was shown by the CT and ultrasound. We did not go back to the hospital. The latest results show that there’s no sign of disease. Even the doctors do not understand what happened.

 

“I’m well, I am in first class in school and I can play much better than when I was sick” – says Robika who even told a fairy tale in the studio.