* Éva * ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 71

Összesen: 62292 pont

* Éva *

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 7984 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 54308 pont (5436 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 62292 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Hegedűs Mária

  • Álmatlanság - insomnia
  • Fáradékonyság
  • Kimerültség

Magamról

 

Két hónappal ezelõtt észrevettem, hogy valami megváltozott bennem. Fáradékony lettem, éjszaka nem tudtam aludni.

 
Nem tudtam felelõsségteljesen intézni ügyeimet. Korábban ilyen nem fordult velem elõ. Már kétszer jártam Kovács – Magyar András szellemi iskolájába. Ezért volt fogalmam arról, vajon mitõl lehet ez.

A sok álmatlan éjszaka és állandó nyugtalanság miatt eljöttem Hegedûs Máriához, hogy megkérdezzem, van-e rajtam szellem. Hegedûs Mária érzékelte, hogy egy szellem van hozzákötõdve. Szeretném, ha ez a szellem a túlvilágra lenne küldve. Szeretném, ha újra magam lennék, szeretném úgy intézni dolgaim, ahogy kell, ahogy illik, ahogy nálam megszokott. Ennek egyedüli módja a hozzám kötõdött szellem túlvilágra engedése.
 
A szellem - elengedés szertartása után:
 
Hegedûs Mária pár perccel ezelõtt engedte el rólam a túlvilágra a hozzám kötõdött szellemet. Most hihetetlen megkönnyebbülést érzek, könnyedséget. Egy barátságos légkört érzek magam körül. Már nem érzem a szorító fájdalmat a gyomromban, nem érzem a bizonytalanságot. Újra magam vagyok, a biztosan állok a saját lábamon, elmúlt a szorongásérzésem.
 
Megemlítem, hogy van egy olyan ismerõsöm, aki lelki gondjai miatt elmegyógyintézetbe került, már nem lehet rajta segíteni. Betegségének lehet egy ilyen oka is. Nagyon örülök, hogy Kovács – Magyar András megkapta ezt a lehetõséget a szellemvilágtól. Használjuk ki ezt a lehetõséget!

Nagyon szépen köszönöm!