Julianna Julianna ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 74

Összesen: 73765 pont

Julianna Julianna

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 12992 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 60773 pont (6087 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 73765 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Szív- és érrendszeri betegség - morbus cardiovascularis

Kopcsányi Ildikó

  • Trombózis
  • Szív- és érrendszeri betegség - morbus cardiovascularis

Magamról

*


A leányom, Gabriella betegsége miatt kértem a Gyógyítók irodájának segítségét. Leányomnak többször operálták a lábát. Ebbõl kifolyólag tavaly térdplasztikát javasoltak.

 

Miután megoperálták, otthon trombózist kapott. Én vettem észre, hogy valami probléma van leányom lábával. Bementünk a kórházba, ahol minden reggel a protrombin eredményét ellenõrizték. Egy hét után, amikor bementem a kórházba, a belgyógyász doktornõ azt mondta, hogy nagy a baj. A vérvizsgálati, protrombin eredmények alapján a kislány belsõ szervei olyanok, mintha esnének szét. A doktornõ javaslatára Kovács - Magyar András módszerével gyógyítókhoz fordultam segítségért.

 

Ebben az idõben állandóan 39 fokos láza volt leányomnak. Ezt nem tudták az orvosok mire vélni. Kopcsányi Ildikótól kaptam az elsõ segítséget, aki egy fénykép alapján elkezdte távúton gyógyítani a kislányomat. A távgyógyítás után azonnal a kórházba mentem. Nagy örömömre lement a gyermekem láza. Innentõl kezdve javulni kezdett az állapota.

 

Kiderült, hogy egy létközben rekedt szellem van leányomhoz kötõdve.

 

Felkerestük Hegedûs Máriát. Érzékelte, hogy egy trombózis betegségben elhunyt idõs néni szelleme kötõdött leányomhoz, a kórházi ápolás során. A kislányomnak ebben az idõben olyan tulajdonságai voltak, mint egy idõs néninek. Fáradékony, aluszékony volt, nehezen ment neki minden.

 

Hegedûs Mária vezetésével, a szellem-elengedés szertartásának keretében az idõs néni szellemét a túlvilágra segítettük. Kislányom azóta jól érzi magát, sportolni kezdett. Fõiskolára jár, jól tanul. Az egészségi állapota tökéletes, a vérképzõ és véralvadás segítõ gyógyszereket is elhagyta.

 

- Említette, hogy az orvosok minden nap a lány vérét vizsgálták. Tudtak segíteni?

 

- Nem! Semmit nem tudtak segíteni. Mivel egyre rosszabbak voltak a vérkép-eredmények, a minden reggel végzet eredmények alapján, a doktornõ azt kérte, forduljak az Égiekhez segítségért. Ezért kerestem fel a gyógyítókat.

Köszönjük szépen!

 

 

Azzal a problémámmal kerestem fel Hegedûs Máriát, hogy nyomást érzek a mellkasomon, és alvászavarokban szenvedek. A szellem-elengedés szertartásának keretében Hegedûs Mária a túlvilágra engedte a hozzám kötõdött szellemet. A szellem túlvilágra engedése után nincs rajtam ez a nyomás, nagyon jól érzem magam, megnyugodtam. Nagyon köszönöm Hegedûs Máriának, és elsõsorban Kovács – Magyar Andrásnak.

.

.

.

.

.

EspanolPor la enfermedad de mi hija pedí la ayuda de los especialistas del Centro Clínico. Mi hija ha tenido varias operaciones de pierna y debido a ello le recomendaron una plastia de rodilla.

Después de haberlo probado sufrió un thrombosis en casa. Fui yo quien se dio cuenta del problema de la pierna de mi hija y nos dirigimos a hospital donde le solían ver el niel de protrombina (TP) por las mañanas. Después de una semana el médico me dijo que había un gran problema puesto que debido al resultado del análisis sanguíneo de protrombina los órganos internos de mi hija parecían como si estuvieran deshaciéndose. Ella me recomendó los especialistas del Centro Clínico.

Durante todo este tiempo mi hija siempre padecía de un fiebre de 39 Celsius y los médicos no sabían qué hacer con todo esto. Recibí la primera ayuda de Kopcsányi Ildikó quien mediante una foto de mi hija empezó a ayudarle y tras finalizar los tratamientos a distancia acudí al hospital donde estaba mi hija y a mi mayor sorpresa se le bajo la fiebre y comenzó a recuperarse poco a poco.

Acudimos a Hegedûs Mária y ella nos informó de que se pegó un espíritu a mi hija que era una mujer mayor de edad y padecía de trombosis durante su estancia en el hospital. Durante todo este tiempo mi hija tenía una actitud de una mujer mayor de edad, padecía de sueño y tenía poco aguante y le costó todo en general.

Con la ayuda de Hegedûs Mária el espíritu de la mujer mayor de edad volvió al mundo de más allá y mi hija se siente estupendamente desde entonces y comenzó a hacer deporte, acude al bachillerato y saca buenos resultados en los estudios. Su estado de la salud es perfecto y dejó al lado todo tipo de medicamentos que fluidifican la sangre y mejoran mejoran la circulación sanguínea .

- Me dijó Usted que los médicos estaban analizando la sangre de su hija. ¿Lograron ayudarle?
- No! No han podido ayudarle en absoluto porque le salieron cada vez peor los análisis de sangre y tras los resultados diarios me aconsejó la doctora acudir al Centro Clínico Táltos y por ello acudí a los especialistas.
Muchísimas gracias!

 

Acudí a Hegedûs Mária porque sentía una presión en mi pecho y padecía de problemas de insomnio.

Después que me ayudo Hegedûs Mária liberarme del espíritu y devolverlo al mundo de más allá y desde entonces no sentía la presión en mi pecho, me siento bien y me he calmado. Muchísimas gracias en primer lugar a Kovács - Magyar András y a Hegedûs Mária.