Farkas Antalné ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 119

Összesen: 37244 pont

Farkas Antalné

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 7304 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 29940 pont (2998 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 37244 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Álmatlanság - insomnia
  • Rosszindulatú daganat - neoplasma malignum
  • Vastagbélfekély - ulcus gastrocolicum
  • Depresszió - depressio
  • Végbél polip - polypus

Magamról

 

1995 – ben orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a hónaljamban egy diónyi nagyságú csomó van. Ambuláns mûtétre került volna a sor, a mûtõasztalon feküdtem már, amikor kiderült, hogy csak nagymûtéttel tudják eltávolítani a csomót.
 
Egy hónap múlva a lányom, aki ápolónõ, javasolta, hogy menjek el természetgyógyászhoz. Így a Jóisten, Kovács – Magyar Andráshoz vezérelt, aki nálunk Szegeden tartott elõadást. A daganat mellett vastagbél fekélyem is volt, és korábban polipot mûtöttek ki a végbelembõl. Ebben az idõben nem volt kedvem fölkelni sem, és mély depresszióba estem.
 
Három alkalommal részesültem kezelésben.
 
Egy hónap múlva befeküdtem a klinikára, mert a nagymûtétre elõ voltam jegyezve. Az orvos, amikor megvizsgált, nem találta sehol a hónaljamban a csomót. A mûtét elõtt még meg akarta mutatni a professzornak is. Az orvos ezután azt mondta, hogy beír engem ultrahangra, majd ott megtalálják a csomót.
 
Csütörtökön, az ultrahang vizsgálaton sem találtak semmit. Megkérdezték tõlem, hogy mit kell keresni. Azt mondtam, hogy jó mélyen ott van egy diónyi nagyságú csomó. Azt mondta a vizsgáló, hogy õ már nagyon mélyen van, de nem talál semmit. Ezért másnap hazaengedtek, mûtét nélkül, majd ezt írták a zárójelentésre:
Megmûtöttük, majd 10 nap múlva varratszedés”!
 
Ki kellett hát valahogy engedniük a kórházból. Ezért én nem haragszom rájuk. Sõt! Megmenekültem egy hatalmas mûtéttõl! Csak papíron mûtöttek meg.
 
Kovács – Magyar András a depressziómmal kapcsoltban azt javasolta, hogy menjek el a Szellemi Iskolájába, és a lelki gondjaim megoldódnak. Boldogan iratkoztam be a kurzusokra, melyeken hét alkalommal vettem részt.
 
András tanításától lelkileg, szellemileg teljesen fölemelkedtem, lebegtem szinte, boldogan jártam – keltem az utcán! Minden rendezvényen részt vettem, Hortobágyon, Szent Iván éjszakáján ötször is átmenetem a tûzön, amely egy csodálatos érzés volt!
 
A Pilisben is történt velem egy csoda. Amikor a Táltos hagyaték õrzõivel a Rám szakadékhoz értünk, alig éltem, úgy fájt a lábam. András, Teremtõ Istenünk, Istenanyánk és Égi Szentjeink gyógyító energiáját közvetítette felénk. Én a fájó lábamra tettem a kezem, és pár perc múltán teljesen elmúlt a fájdalmam! Ezután még egy nagy sziklát is megmásztam.
 
Kovács – Magyar Andrásnak én nagyon sokat köszönhetek! Oly nagy testi - lelki gyógyulást kaptam Tõle, amely számomra csodálatos! Tartsa meg a Jóisten nagyon sokáig közöttünk!