A. Zsuzsanna ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 35

Összesen: 116634 pont

A. Zsuzsanna

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 14368 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 102216 pont (10227 db szavazat)

Videók:

 50 pont (1 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 116634 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

*

Úgy éreztem, hogy feküdnék egész nap, viszont a gyerekeimet el kellett, hogy lássam. Olyan gondolatok voltak a fejemben, amitõl saját magam is megijedtem. Különbözõ vizsgálatokat végeztettem el az orvosokkal. Vérvételen is voltam, ultrahanggal a pajzsmirigyemet is megvizsgálták. Gyógyszert nem szeretnék szedni, gyógyszerellenes vagyok. Vitaminokkal próbáltam segíteni az állapotomon, de nem lett jobb az állapotom. Elhatároztam tennem kell azért, hogy a gyerekeimet nyugalomban tudjam és eljöttem ide.

 

Hegedûs Mária megállapította, hogy egy elhunyt édesanyának a szelleme volt rajtam a kislányával együtt, több mint 4 éve. Csoda, hogy idáig így bírtam ezt az állapotot. Ez a szellem földi életében öngyilkosságot követett el. Ez a szellem sugallt nekem sokszor olyan gondolatokat, amitõl én is megijedtem.

 

Most sikerült elengedni ezt a két szellemet. Sokkal jobban érzem magam. Kicsit még zavarodott vagyok, mert nagyon jó érzés, hogy sikerült ettõl a dologtól megszabadulnom. Bízom benne, hogy a gyermekeim is sokkal nyugodtabbak lesznek otthon, nem lesznek annyira betegesek, mint amilyenek idáig voltak.

 

Nagyon köszönöm, hogy segítettek!