Anna baba ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 80

Összesen: 70024 pont

Anna baba

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 9975 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 60049 pont (6014 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 70024 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

Kislányunk 2011. augusztus 25.-én született, 27. hétre, 990 grammal koraszülöttként látta meg a napvilágot. Eleinte úgy tûnt, teljesen egészséges koraszülött, ám a harmadik napon súlyos fertõzés tünetei jelentkeztek a bélrendszerében. Azonnali mûtétre volt szükség kislányunk megmentése érdekében.

 

Úgy gondoltuk, hogy a tradicionális orvoslás mellett segítségül kell hívnunk a gyógyítókat, így kerültünk kapcsolatba egy ismerõsön keresztül Kästner Riával. Ria az elsõ hívó szóra ideutazott hozzánk és szellemmûtétet hajtott végre Annácskán, melyet a gyógyulása alatt még további energia-kezelésekkel, tisztításokkal erõsített folyamatosan, napról - napra. Anna elsõ küzdelme után újabb megpróbáltatások jöttek, majd a harmadik mûtét után lett világos számunkra, hogy a mi kislányunkat a Jóisten odafigyelõ gondoskodása, Anna baba élni akarása és Kästner Ria odaadó segítsége mentette meg, mellyel az orvosok munkáját erõsítette.

 

A mi kis csodánk ma már 5 kg felett van és egy mosolygós, gyönyörû babóca, aki mindenkit levesz a lábáról a mosolyával. Köszönjük, az áldozatos gyógyítást és kívánjuk, hogy még sok gyermeknek segítsen munkájával.

B. Tibor és Krisztina