Bakos György ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 123

Összesen: 33897 pont

Bakos György

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 6485 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 27412 pont (2751 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 33897 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

Bakos György vagyok.

Évekkel ezelõtt (kb. 6-7 éve), egy televíziós mûsort nézve láttuk elõször Kovács - Magyar Andrást, aki mesélt arról, hogy hogyan gyógyultak meg a beteg emberek, továbbá megszólaltak a gyógyultak is, melyet szinte szájtátva hallgattunk. A mûsor minden héten volt, már vártuk és ott ragadtunk, elbûvölt az egyszerûség, és a következetesség.

 

Kimérettük a fekhelyünket, hála istennek jó helyen, földsugárzás-mentes zónában volt. Elkezdtünk járni a rendezvényekre, jól éreztük magunkat, megismertük a gyógyítók önzetlen munkáját, segítõkészségét. Akkor még nem gondoltam arra, hogy nekem (nekünk) is szükségünk lesz a segítségre. Nem voltam beteges, ezt a fogalmat nem ismertem, hogy betegség.

 

Három évvel ezelõtt történt velem, amire nem számítottam.

Egy vasárnap, rosszul lettem ki kellett hívni a mentõt, kórházba kerültem. Ott az ügyeletes doktornõ azt mondta, hogy nem biztos, hogy megérem a reggelt, sok vért veszítettem és a májam olyan, mint egy alkoholistáé. Megjegyzem: nem iszom, mert a munkám miatt bármikor hívtak, mennem kellett dolgozni, autóbusz vezetõ voltam.

 

Májzsugort állapítottak meg. Az orvosok szerint olyan nagymértékû volt a károsodás, amelybõl csak csodával határos módon lehet meggyógyulni.

 

Ez a csoda megtörtént.

Lányunk Kovács – Magyar Andrástól és Kästner Riától kért segítséget. Azonnal kaptam energiakezelést, távolból. Ria szellem mûtétet végzett rajtam, kicserélte a májamat, a nyelõcsövemet, lányunkon keresztül másnap. A gyermekeim elmondása alapján visszajött belém az élet, jobb színem lett és szemmel láthatóan jobban lettem.  Megszûnt a belsõ vérzés is, azt abból lehetett látni, hogy csövek végén a ballonba már nem került be vér.

 

Az orvosok nem igazán értették, hogy mi történt.

Mi tudtuk, hogy a gyógyító csapat összefogása segített rajtam, a mai napig hálával tartozom nekik.

 

Saját felelõsségemre átmentem egy másik kórházba, ahova Riácska kijött, és ott is adott energiát, és egyre jobban lettem. Az energiakezelést folytattuk tovább akkor is, amikor hazakerültem a kórházból. Napról - napra jobban lettem. Riácska tanácsára másképpen étkezem, nem eszem fehér cukrot, fehér lisztet, tartós élelmiszereket.

 

A sok vérveszteséget sem gyógyszerrel pótoltam, hanem céklával, és kicsavart grapefruittal. Két hónappal késõbb mérték a vashiányomat, és már jók voltak az eredmények.

 

Ma már mondhatom, hogy tünetmentes vagyok, már csak egy évben egyszer kell visszamennem kontroll vizsgálatra. A kezelõ orvosom és a kollégáik, példaként mondják el a gyógyulásomat.

 

Hálával tartozunk Kovács - Magyar Andrásnak és összes kollégájának.