A. Károly ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 152

Összesen: 6367 pont

A. Károly

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 3313 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 3054 pont (307 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 6367 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

*

Károly vagyok. Másodszor vagyok itt Hegedûs Máriánál. Az elsõ alkalommal a kedvesem miatt jöttünk el. Volt rajta egy szellem, akit átsegítettünk a túlvilágra. Most pedig azért jöttünk el, mert én voltam rosszul. Mária segítségével a túlvilágra segítettük a két szellemet.

 

Az orvosi diagnózis szerint pánikrohamom volt, ami társult egy szívroham-szerû érzéssel. Az orvosok megállapították, hogy pánikrohamom van. Adtak rá erõs gyógyszereket, amik szedését késõbb abbahagytam.

 

Olyan állapotban voltam, hogy ájultan feküdtem otthon három napig. Úgy „segített” a gyógyszer. Konkrétan nem segített. Magát a problémát nem oldotta meg, csak elkendõztük a problémát. Éreztem, hogy egészen más jellegû a probléma. Tisztában voltam vele. Annak a tudatában voltam, hogy nem akarok gyógyszert szedni semmiképp. Így találtunk ide Máriához újra, és most nagyon jó érzem magam. Ez döbbenetes!

 

- Ez a rosszullét általában egy ilyen rossz gondolattal kezdõdik. A rossz gondolat itt az volt, hogy:”mit keresek én itt? Nem kellene itt lennem. Nem kellene ide eljönni. Minek ülünk itt? Teljesen felesleges.” Amikor bejöttünk, akkor fizikai tüneteim voltak, kézgyengeség, izzadás, fejfájás, szédülés. Ez most mind eltûnt. Most úgy érzem magam, hogy legszívesebben mennék focizni. Ez döbbenetes! Nagyon erõsnek tartom magam, de ezek szerint valami mégsem úgy mûködött, ahogy kellett volna. Ehhez segítséget kell kérni és nem orvosit. Ezzel teljesen tisztában vagyok.