Magyar Adriana ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 2

Összesen: 517177 pont

Magyar Adriana

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 65918 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 451259 pont (45883 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 517177 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Térdfájdalom - gonalgia
  • Földsugárzás okozta gondok
  • Álmatlanság - insomnia
  • Alvászavar - dyssomnia - somniopathia
  • Fejfájás - cephalalgia
  • Szellem okozta gondok
  • Retinaleválás - ablatio retinae
  • Szemproblémák

Kopcsányi Ildikó

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

A Matrix Drops Protokoll megemelkedést hozott az életemben. Könnyebb általa az esszenciális belsõ értékeimet megmutatni. Vallom, hogy egyéniségünk lényegét alkotásainkkal tudjuk kifejezésre juttatni. Ilyen lehet: a zene, a festészet, az építészet, a szobrászat..., de lehet egy nagyszerû találmány is. Felszínre hozzák a szavakkal  csak nehezen elmondható érzéseket, gondolatokat, lelki attitûdöket.


A világ több régiója kezd provinciálissá válni, ahol az emberek nagy része a vágyakozását a fogyasztásban éli meg. Nem attól lesz valaki briliáns, hogy bármit meg tud vásárolni, és a felhalmozott dolgaival fel tudja hívni magára a figyelmet.

 

Egy ilyen ember már elfelejtette az alkotás örömét, többnyire ismétli önmagát vagy másol. Az efféle felfogású társadalomban nagyon nehéz teremtõvé válni, mert szinte minden ez ellen dolgozik.


A dinamikus ember a gondolataiban és érzéseiben is értékes, vágyait az alkotásaiban mutatja meg, az ad örömöt számára, a fogyasztás csak másodlagos.
Aki az önmegvalósítás aktív oldalát választja, annak ezért keményen meg kell dolgoznia. Meglátásom szerint, a jutalom nem felszínes lesz, hanem az, amire mindenki titkon vágyik: a boldogság.

 

Hiszem, ha két boldog, alkotó, teremtõ ember találkozik, ez a konstelláció létrehozhatja az ember egyik legnagyobb álmát: a szerelmet. Minden más próbálkozás csak projekció.  Úgy vélem, nem lehet egy boldogtalan embert másnak boldoggá tennie. A boldogság érzése önmagunkból fakad. Meggyõzõdésem, ha két boldog ember találkozik, együtt még megemelkedettebben indulhatnak el az örökkévalóság felé.

 

Mit adott nekem ehhez a Matrix Drops Protokoll?

Önfelismerést, ami által könnyebben ki tudtam bontani szárnyaimat. Fényre, belsõ fényre van szükségünk, ami megvilágítja lelkünket.