F. Imréné ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 61

Összesen: 87927 pont

F. Imréné

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 11107 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 76820 pont (7689 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 87927 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

*

F. Imréné vagyok. A múlt hónapban mértek nálam egy magas, 24,8 értékû cukorszintet.


Tisztában voltam vele, hogy ez nem szervi eredetû, hanem lelki-pszichés, hiszen nagy nyomás volt rajtam a férjem elhunyta, és a felgyülemlõ gondok után. A magas cukorsint magas vérnyomást is eredményezett. 210 értékû vérnyomást mértek több esetben. A közérzetem nagyon rossz volt. Fáradékony voltam, szomorú és elkeseredett.


Mistique javaslatára jöttem el a Gyógyító Központba. Hegedûs Mária szellem-elengedést végzett rajtam. A szellem – elengedés sikeres volt. Külsõleg észrevettem, hogy más lett a megjelenésem, nyugodtabb lett az arcom, kisimultabb lett. Élet költözött belém. Mérhetõ eredménye pedig az lett, hogy a következõ cukorszint mérés 12,5 értékû volt. Ez igaz, hogy szintén magas, de fele a kezelés elõtt mérteknek. Szedem a gyógyszert, elõtte is szedtem, de semmit nem használt.


Most kellemes a közérzetem, fittnek és nyugodtnak érzem magam. Úgy érzem, mintha egy nagy terhet vettek volna le a vállamról. Felszabadultság érzése tölt el. A vérnyomásom is rendezõdött, jelenleg 120-130 érékû.


Szerencsére eljutottam a gyógyítókhoz és segítettek rajtam. Boldog vagyok. Köszönöm szépen!