Zsanett Zsanett ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 30

Összesen: 119530 pont

Zsanett Zsanett

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 15450 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 104080 pont (10418 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 119530 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Gerincsérv - rachikele
  • Derékfájás - lumbago
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia
  • Vállfájás - omalgia

Magamról

*

A férjem által kerültünk Kovács – Magyar András módszerével gyógyítókhoz.


Gerincsérvet állapítottak meg nálam. Nem tudtam mozogni, nem tudtam menni. Nem tudtam hajolni, nem tudtam a gyermekemet felvenni. Az interneten kerestünk rá a Gyógyító Központ honlapjára. A férjem már járt itt. Helyre tették a gerincoszlopomat, testrészeimet. Kezelés után elõre tudtam hajolni (elõtte nem tudtam).


Ezután Hegedûs Máriához fordultam. Õ egy létközben rekedt szellemet érzékelt rajtam, ami szerinte, és az én érzéseim szerint is a derekamra volt kapaszkodva. Korábban olyan fájdalmaim voltak, mintha bebetonozták volna derekamat. A túlvilágra engedtük a szellemet, már abban a pillanatban fel tudtam állni, tudtam mozogni. Két óra leforgása alatt 100 százalékos emberré váltam, elõtte mozgásképtelen voltam.


Annyira fájt a derekam a gerincsérvtõl, hogy egyszerûen mozdulni sem tudtam. A kocsiba szinte úgy „pakoltak” be, úgy „szedtek” ki. A könnyû dolgokkal teli szatyrot sem tudtam felvenni a földrõl. Egyszerûen nem tudtam fogni, emelni. Kaptam egy idõpontot gyógykezelésre, soron kívül fogadtak. Aznap simán le tudott hajolni, minden fájdalmam megszûnt. Hihetetlen volt számomra. Mindez három hete történt, azóta tünetmentes vagyok.


El lehetett kerülni a mûtéti beavatkozást!

Az orvosok, sebészek azt mondták, hogy a gerincemet mûteni kell, készüljek fel rá, csak így tudnak segíteni. A Gyógyító Központban mondták, hogy ez Kovács - Magyar András módszerével korrigálható. Most teljesen jól érzem magam. Köszönöm szépen!