Kitti Kitti ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 10

Összesen: 165814 pont

Kitti Kitti

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 21609 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 144205 pont (14430 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 165814 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

Kislányom, Kitti szemészeti problémája 2006. októberében kezdõdött. Téves orvosi diagnosztizálás miatt 2007. februárjában az egyik szemgolyója teljesen befordult, ekkor kerültünk az egyik neves budapesti gyermekkórház szemészeti osztályára. +5 dioptriás szemüveget írtak fel neki és fél éves takarás után kancsalsági mûtétet hajtottak végre rajta. Folyamatos kontroll vizsgálatokra jártunk, kezelõ orvosunk azt is csodaszámba vette, hogy szemüveggel kialakult a térlátása. A szemüveget csak fürdéshez illetve alváshoz vettük le.

 

Már régebben olvastam Kovács - Magyar András csodálatos gyógyító módszerérõl, de mivel korábban apósom tüdõrákjának diagnosztizálása után mindenféle természetes úton történõ kezelést kipróbáltunk (sajnos sikertelenül) ezért férjem ellenzett minden fajta terápiát, ami természetes úton történik.

 

2011. tavaszán kislányom szemüveg nélkül kettõs látásra panaszkodott. Ekkor az edzõnk tanácsára kerestük fel Kovács-Magyar András irodáját. Őt ugyanezzel a problémával: kettős látás, kancsalság, + 4,5 dioptriás szemüveg, sikeresen kezelték. Gondoltuk, ha a közvetlen környezetünkben, pont ugyanezzel a szemészeti problémával sikeres gyógyítást hajtottak végre, talán nekünk is sikerülhet.

 

Bejelentkeztünk energiakezelésre. Az első kezelés alkalmával csodálatos dolog történt: kislányom kettõs látása megszûnt. Tanácsára a szobáját szakemberrel bemérettük és átrendeztük úgy, hogy fekhelye Hartmann zónától és vízér-sugárzástól mentes legyen, ugyanis addig földsugárzásban feküdt.

 

Az igazi javulás az után történt, amikor (orvosi ellenjavallatra) a szemüveget „eldobtuk” és rendszeresen jártunk Kittivel energiakezelésre. Egy hét után már 0,5 dioptriát, másfél hónap alatt a 1,75 dioptriát javult a szeme és orvosilag is diagnosztizálva, szemüveg nélkül is tökéletes a térlátása, így bátran lovagolhat is.

 

Nagyon boldogok vagyunk, a kezelést folytatjuk és nem tudjuk elégszer kifejezni köszönetünket és hálánkat gyógyítónknak, aki hittel, szeretettel ezt a csodálatos gyógyulást hozta el számunkra. Köszönet Kovács–Magyar Andrásnak.

 

Barta Szilvia, édesanya