S. Melinda ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 39

Összesen: 113110 pont

S. Melinda

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 14581 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 98529 pont (9863 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 113110 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Kopcsányi Ildikó

  • Nőgyógyászati betegség - morbus gynaecologico

Magamról

Zolika szüleivel

 

Már régóta vágytunk arra, hogy gyermekünk szülessen, sajnos nem jött a várva várt gyermek.

 

Amit csak tudtunk, megtettünk annak érdekében, hogy legyen, az orvosok is. Az orvosok nem sok jóval biztattak. Azt mondták, nagyon kicsi az esély, hogy babát hozzunk a világra, csupán egy százalék ennek az esélye. Nálam is, de különösen férjemnél találtak egészségügyi problémát.

 

Hallottunk Kovács - Magyar Andrásról a televízióban. Úgy gondoltuk, ha már mindent megtettünk, még ezt az utolsó lehetõséget megragadjuk. Kimérettük lakásunkban a vízér és földsugárzás zónák elhelyezkedését, a fekhelyünket földsugárzás-mentes helyre tettük. Mindkettõnkrõl elengedték a ránk tapadt rosszindulatú szellemet. Mindkettõnket kezeltek a gyógyítók: Kopcsányi Ildikó, Kopcsányi Márta, Hegedûs Mária. Szent források vizét ittuk és isszuk a mai napig. Türelmesek voltunk, korábban mindketten nagyon rossz fekhelyen, földsugárzásban feküdtünk.

 

Már minden rendezõdött, mégsem maradtam várandós. Elmentünk Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepére, 2006. március 25-én. Megkérdeztük Kovács – Magyar Andrást, reménykedjünk-e abban, hogy gyermekünk lesz. Három hónapon belül várandós leszek - mondta.

 

Nem gondoltam volna, hogy tényleg így lesz. Áprilisban várandós lettem. Ma végtelen boldogság számunkra karjainkban tartani Zolikát, aki 2007. február 4.-én született.

  

Sajnos szülés után mondta az orvos, hogy Zolika köldöke nem záródott be és mihamarabb meg kell mûteni. A köldök szivárgott, nem gyógyult.

 

Azonnal tudtuk, hová kell fordulnunk segítségért.

Elvittük Zolikát Kopcsányi Ildikóhoz és Kopcsányi Mártához. Reflexzóna terápiával kezelték õt. Szinte azonnali változás történt. Zolika köldöke nagyon rövid idõ alatt helyrejött. Két hét múlva kellett volna mûtétre menni, ami természetesen elmaradt. Az orvos csak megnézte, azt mondta teljesen jó, rendben van.

 

Köszönjük gyógyulásunkat, gyermekünket Zolikát, és az õ egészségét!