Berta Berta ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 27

Összesen: 117342 pont

Berta Berta

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 14694 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 102648 pont (10273 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 117342 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Magamról

*

Egy évvel ezelõtt a lányommal elhoztuk a kis unokámat Hegedûs Máriához.

 

Nagyon beteges volt az unokám. Nyugtalan volt, gyakran vittük õt az orvoshoz. Az orvosok nem tudták megállapítani, mi a gyermek problémája. Késõbb unokám vakbélmûtéten esett át. Nyugtalan állapota ezek után sem változott. Hallottuk Kovács - Magyar András szellemvilággal foglalkozó mûsorát, arra gondoltunk, talán unokámhoz is egy szellem kötõdött.

 

Mária mérései alapján kiderült, hogy valóban egy szellem kötõdött a gyermekhez. Egy földi életében öngyilkosságot elkövetõ gyerek szelleme volt unokámon. Többször említette nekünk, hogy õ kiugrik az ablakon.  Kértük a szellem elengedést. Amikor elengedtük a szellemet a túlvilágra a gyermekrõl, a lányommal láttuk a szellem alakját. A gyermek nagyon meg volt ijedve, eltorzult az arca, a szellem - elengedés szertartásának folyamán. A szellem - elengedés után az unokám sokkal jobban lett. Sokkal jobban tanult, a magatartása, viselkedése is jobb lett. Szinte a csodával határos, ami unokámmal történt.

 

Amikor a gyermek bejött az irodába, hányingere volt, hányt, hasmenése volt. Szinte nem tudott a mosdóból kijönni.  Szellem elengedés után, amikor mentünk lefelé a lépcsõn, még remegett a keze-lába. De amikor beszálltunk a kocsiba, megnyugodott. Azóta sokat beszél errõl az eseményrõl. Akkor még nem tudta, nem fogta fel, mi történt, de most már megértette. Nagyon jól érzi magát és nagyon boldog, amióta Marika néni elengedte róla a szellemet.