Bendik Anikó ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 6

Összesen: 228641 pont

Bendik Anikó

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 32492 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 196149 pont (19637 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 228641 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Kopcsányi Ildikó

  • Petefészek ciszta - cysta ovarii
  • Nőgyógyászati betegség - morbus gynaecologico

Magamról

Bendik Anikó vagyok 27 éves.

2009. januárjában többszöri rosszullétek és rendszertelen menstruációs panaszok miatt felkerestem nõgyógyászom, aki petefészek cisztát diagnosztizált nálam. Nagyon kétségbe voltam esve, hallani sem akartam a következményeirõl orvosi kezek által, így édesanyám tanácsára - aki már korábban hallott Kovács - Magyar András gyógyítói tevékenységérõl – felkerestem a Gyógyító Központot.

 

Hegedûs Mária megállapította, hogy káros földsugárzásban (vízér, Hartmann zóna keresztezõdésében) fekszem, valamint, hogy hozzám tapadt egy öngyilkos fiatal lány szelleme, ezt azonnal átsegítette a túlvilágra. Erõss József segített a helyes fekhelyem áthelyezésében. Többszöri csontkovács többszöri kezelések segítettek a csigolyáim rendbe hozásában.

 

Kopcsányi Ildikóhoz jártam energiakezelésre. Hihetetlennek tûnt nekem, de már az elsõ kezelések után helyreállt a menstruációm és a közérzetem, hangulatom is lényegesen javult. Egy hónapig tartó kezelések után – amikor már nem voltak panaszaim és úgy éreztem rendben vagyok – felkerestem újra nõgyógyászom, aki az ultrahangos vizsgálaton csodálkozva állapította meg, hogy eltûnt a ciszta. A mai napig itt cseng a fülemben, ahogy elképedve kérdezte tõlem:

„- Anikó, eltûnt a ciszta, hogyan csinálta, megmondaná?”

 

Elmondtam, milyen módszerrel sikerült ezt a csodát elérni.

Akkor döntöttem el, ezeket a módszereket meg szeretném tanulni, hogy én is tudjak segíteni családtagjaimon, barátaimon, társaimon.

 

2009. szeptemberében beiratkoztam a Szellemi Iskola kurzusaira, ahol feledhetetlen információkat kaptam Kovács – Magyar Andrástól. Örülök, hogy a mai napig is tovább tanulhatok, fejlõdhetek ezen az úton és segítenek a szellemi- lelki-testi egyensúlyom megtartásában. Gondolataim, érzéseim is lényegesen átalakultak, pozitívan gondolkodom, vidámabb, boldogabb, mosolygósabb, kiegyensúlyozottabb és energikusabb vagyok, mint korábban.

 

Rendszeresen eljárok szent helyekre töltõdni, kicsit kiszakadni a hétköznapi életbõl, ragyogó szellemi-lelki békével gazdagítanak ezek a helyek, s hetekig kitart ez a boldogság és harmónia.

 

Örök hálám szeretném kifejezni Andrásnak, valamint tanítványainak, akik segítettek helyreállítani testi-lelki-szellemi harmóniám.

Köszönöm!