* Csaba * ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 133

Összesen: 23779 pont

* Csaba *

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 5457 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 18322 pont (1836 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 23779 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

*

Csaba vagyok. Az életem másfél évvel ezelõtt egy nagy fordulatot vett.

 

Súlyos depressziós állapotba kerültem.

A gyógyszeres terápia nem tudott kigyógyítani, nem tudta azt az eredményt elérni, amit elvártam volna tõle. Feleségem ösztönzésére eljöttem Kovács – Magyar András Gyógyító Központjába, hogy egy állapotfelmérést végezzenek rajtam. Itt rendkívül kedvesen álltak hozzá a problémámhoz.

 

Megállapították, hogy egy létközben rekedt szellem van hozzám kötõdve, már 3 éve. Egy olyan ember szelleme, aki földi életében gyilkolt, és öngyilkos lett. Az állapotom nem javult, ennek az egyik legfõbb oka az, hogy a szellem rajtam volt.

 

Jelentkeztem szellem elengedésre, a szelleme sikeresen levették rólam, eltávozott a környezetembõl, az otthonomból. Mindezt egy lakásfelmérés, és lakásszentelés követett. Az ülõhelyeket, fekhelyeket átrendeztük, olyan helyre tettük, ahol sem földsugárzás, vízér, sem Hartmann zóna nem éri ezeket a helyeket. Ezt követõen, a gyógyszeres terápiában komoly változtatásokat eszközölve, lépésrõl-lépésre folyamatosan kezdtem felépülni.

 

Plusz súlyt szedtettem fel. 15 kilogrammot híztam kb. másfél év leforgása alatt, miután a szellem elengedés, és a gyógyszerezés átállítása megtörtént. Visszanyertem az életkedvemet, a jó hangulatomat, visszanyertem az életerõmet, az élethez való pozitív viszonyomat.

 

Többször eljöttem a Gyógyító Központba, emléksúly-levételre, energiakezelésre, talpreflexológiás kezelésre. Folyamatosan rendkívül pozitív változást tapasztaltam. Most azt mondhatom, újból egészségesnek érzem magam. Azok a félelmeim, rettegéseim, lidérces álmaim, amelyek korábban lehetetlenné tették azt, hogy önmagam legyek, megszûntek, elmúltak. Újból egy normális emberi életet tudok élni, úgy, mint 2 évvel ezelõtt.

 

Hálás köszönet a Gyógyító Központnak hogy sikerült felépülnöm. Köszönöm a feleségemnek, aki a legaktívabban közremûködött abban, hogy ide eljöjjek.