* Gyöngyi * ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 52

Összesen: 92940 pont

* Gyöngyi *

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 11689 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 81251 pont (8132 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 92940 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kopcsányi Ildikó

  • Cukorbetegség - diabetes mellitus
  • Fáradékonyság

Magamról

*

Horváth Gyöngyi vagyok, Gyõrbõl. Nagyon nehéz állapotosság után megszületett a kislányom, öt nap után hazaengedtek a kórházból.

 

A szülés után másfél héttel 3 babafej nagyságú alvadt vér jött ki. Berohantunk a kórházba, az éjszakát ott töltöttem. Másnap reggel azt mondták az orvosok, hogy ezt bizony mûtéttel kell kitisztítani. Délelõtt megcsinálták ezt a mûtétet. Miután felébredtem, még mindig véreztem, nagyon fájdalmas volt. Sokkal fájdalmasabb volt, mint maga a szülés. Már délután 5 óra volt, de még mindig véreztem. Az orvostól kaptam egy gyógyszert, de ez csak 10 percig segített. De ezután még nagyobb fájdalommal jött a vérzés. Az orvos hasi mûtétet javasolt. Ki akarták venni a méhemet.


Nagyon kétségbe voltunk esve. A párom telefonált a Gyógyító Központba, Kastner Ria távgyógyítással segített. Hála Istennek, a kórházban éppen ekkor nem volt mûtõ, ami szabad lett volna, a mûtétre nem tudták összeszedni a mûtéti csapatot. Mielõtt beküldtek a mûtõbe, a párom súgta, hogy Ria segített, elmulasztotta vérzést, ha az orvos felnyit, nem fog találni semmit.


Bekerültem a mûtõbe. Elaltatásom elõtt az orvos azt mondta, hogy bizony ki kell vennie a méhemet. Elaludtam. A párom elmondása szerint kb. ¾ óra múlva az egyik mûtétet végzõ orvos kijött a mûtétrõl, aki azt mondta, hogy a doktor úr egyelõre értetlenül áll az eset elõtt. Elmúlt a vérzés, azt sem látja honnan véreztem, és hogy múlt el a vérzés ennyi idõ után.

 

Hála Istennek egy nap után kiengedtek. Teljesen rendben vagyok. Mûtét után pár nappal eljöttünk Kastner Riához megköszönni, hogy ennyit segített. Ez csak egy eset volt a gyógyulások közül.

 

*

A párom cukorbetegségét is meggyógyították. A kislányomon is segítettek, a szívmûtéte után egy héttel az orvosai azt mondták, hogy teljesen rendben van. A sebe olyan szépen begyógyult, hogy szinte nem is látszik. A többi gyermeknek, akiket ott láttunk, nagyon vastag, széles sebei voltak, a mi kislányunknak csak egy hajszálvékony. Köszönjük szépen!