* Zsuzsanna * ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 111

Összesen: 40290 pont

* Zsuzsanna *

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 6597 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 33693 pont (3373 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 40290 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

*

Van egy kisbabám. Amikor ebben a fotelben ültem és szoptattam õt, mindig bizsergést éreztem, a lábam viszketett, mintha kis hangyák mászkáltak volna rajta.

 

A szobában, gyermekem ágya mellett van egy szék, abban szoktam ülni, amikor altatom õt. Itt mindig nagyon rosszul éreztem magam. Olyan érzésem volt itt, mintha rühes lennék, viszketett a testem tetõtõl-talpig. Nem bírtam ilyenkor nyugton maradni, pedig az lett volna a cél, hogy elaltassam a gyermekem.

 

Hegedûs Mária érkezett hozzám a szellem - elengedés szertartását megtartani. Három szellem jelenlétét érzékelte nálunk. Egy elhunyt édesanya szelleme, annak hét éves korában elhuny fiának a szelleme és egy csecsemõ szellem tartózkodott a lakásban. Az édesanya feltehetõen 28 éves korában hunyt el, mindig a fotelban ült. Érzékelni is tudtam jelenlétét. Kicsit sûrûbb, hûvösebb itt a levegõ, a szellem tartózkodási helyén.

 

Most fény derült arra, hogy az én gyermekem azért nem tud elaludni, mert állandóan zavarják õt a szellemek. Az édesanya szelleme itt tartózkodott a szobában, hasonlóan törõdött õ is elhunyt gyermekeinek szellemeivel, mint én. Nagyon örülök, hogy a szertartás megoldást hoz e helyzet változásában.

 

Van egy öt hónapos kisbabám. Most sok folyadékot kell innom. Általában teát fõzök magamnak, ezt fogyasztom. Fél literes bögrébe öntöm a forró vizet, így készítem a teát. Mindig az történt, hogy a bögrébõl folyamatosan fogyott a tea, egy bõ másfél centi mindig eltûnt a tetejébõl. Elõször azt hittem, elpárolgott. De ekkora mennyiség nem párologhatott el! Egyszerûen eltûnt!

 

Hegedûs Máriánál voltam, a szellem - elengedés szertartása keretében megszabadultam a hozzám kötõdött szellemtõl. Ez a szellem egy földi életében öngyilkosságot elkövetett nõ szelleme volt. A szellem - elengedés szertartása után már nem történt ilyen jelenség otthonomban. Már nem hiányzik a teámból egy csepp sem.

 

A szellem - elengedés szertartása után a szellemcsalád a túlvilágra került. Azóta békesség, nyugalom van a lakásban.