Toldy Tiborné ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 120

Összesen: 35192 pont

Toldy Tiborné

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 5907 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 29285 pont (2932 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 35192 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Magamról

*

Az unokámat hoztam a szellem-elengedés szertartására, az internetrõl szereztem tudomást errõl a lehetõségrõl.

 

Magatartás zavarral és sok egyéb problémával küszködött a kisfiú. Most 11 éves a kisfiú, kiderült, hogy 6 éves kora óta egy rosszindulatú szellem volt hozzá kötõdve. Ezt a szellemet most sikerült a túlvilágra engedni.

 

A szellem_elengedés szertartása után a kisfiú teljesen megváltozott. Lehetett érzékelni az állapotán, hogy megnyugodott.

 

Nagyon sok helyen jártunk a gyermek gondjaival, orvostól-orvosig, pszichológusnál, pszichiátriai intézetbe küldték õt. Sehol nem tudtak segíteni. Az általános iskolából (ahová helyileg tartozik) eltanácsolták õt. Mondván, hogy magatartásbeli problémáival nem tudnak mit kezdeni. Magániskolába, alapítványi iskolába kellett a kisfiút beíratni. Borzasztó, miken ment keresztül a család. A probléma nemcsak a gyermekre, az egész családra kihatott.

 

Én is kértem Hegedûs Máriától a szellem-elengedés szertartását, éreztem, hogy valami nincs velem rendben. Az elhunyt szüleim szellemei voltak rajtam. Marika sikeresen átsegítette szüleim szellemeit a túlvilágra. A szertartás után én is megkönnyebbültem, mert nagy teher volt ez számomra. Nagyon kötõdtem a szüleimhez, éreztem, hogy szellemeik itt vannak. Nagyon rossz volt a közérzetem, a haláluk után jöttek a betegségek. Remélem, gyógyulásom ezek után elkezdõdik.

 

Nagyon szépen köszönöm a segítséget Kovács – Magyar Andrásnak.