Siklódi László ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 107

Összesen: 44693 pont

Siklódi László

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 7883 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 36810 pont (3688 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 44693 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Derékfájás - lumbago
  • Földsugárzás okozta gondok
  • Gerincbetegségek - morbus vertebrae
  • Hátfájás - dorsalgia
  • Nyakfájás - cervicalgia
  • Vállfájás - omalgia

Kopcsányi Ildikó

  • Influenza
  • Krónikus gyulladások

Magamról

2005. január elején a kisfiamat megfázásos tünetekkel vittük orvoshoz. Sajnos április végéig többszörös antibiotikumos "kezelés" hatására sem javult az állapota. A barátom tanácsára felkerestük Kovács - Magyar András Gyógyító központját.

 

Hegedûs Mária gyógyító állapotfelmérésébõl kiderült, hogy a gyerekhez egy halott ember szelleme kapcsolódott. Kérésünkre Hegedûs Mária a halott szellemet átsegítette a "túlvilágra". A szellem-elengedés után a kisfiam azonnal tünetmentes lett. Majd Kopcsányi Ildikó energiával megkezelte.  A gyógyítók tanácsára földsugárzás-mentes helyre tettük a fekhelyünket, a családi házunkból a létközben rekedt szellemeket visszasegítették a túlvilágra, változtattunk a táplálkozásunkon, a gondolkodásunkon.

 

Kovács - Magyar András Szellemi Iskolájának elvégzése után jómagam is segíteni tudok (energia, talpmasszázs) a családtagokon, barátokon, ismerõsökön.

 

Több mint 20 évig gerincproblémával küszködtem. Örökletes betegségnek tartva ezért nem fordultam orvoshoz, édesapám példáját látva tudtam a megoldást (meg kell tanulni vele együtt élni)! Kétszeri gerinckezelés után teljesen elmúltak a fájdalmaim és összeomlott egy 20 éves "elmélet", rádöbbentve arra, hogy a tudatlanság milyen károkat okozhat.

 

Hála Kovács - Magyar András módszerének évek óta „gyógyszermentesen" élünk. Köszönjük szépen a gyógyítók segítõkészségét, hozzáállását.                              

Isten-Isten!