Reichl György ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 22

Összesen: 143071 pont

Reichl György

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 15216 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 127855 pont (12795 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 143071 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Allergia
  • Emésztőrendszeri problémák - apparatus digestorius
  • Fejfájás - cephalalgia
  • Földsugárzás okozta gondok
  • Álmatlanság - insomnia
  • Alvászavar - dyssomnia - somniopathia

Magamról

Már négy éves koromban orvoshoz jártam, mert allergiás voltam a virágpollenekre, viszketett a szemem és tüsszögtem, náthás voltam tõlük. Ezzel párhuzamosan elkezdõdtek a gyakori fejfájásaim és a nagyon rossz emésztés.

 

Mindhárom betegség az évek múlásával csak súlyosbodott, volt, hogy három hónapig szünet nélkül fájt a fejem tompán. Ez idegileg is nagyon megterhelt, a családomnak sem volt könnyû velem élni. Hetente két levél fájdalomcsillapítót vettem be. Ehhez jött még az évek alatt kipróbált sokféle allergia „gyógyszer”, amelyek addig hatottak, amíg aludtam a letompulástól, utána nem. Hormon tartalmú injekciókat is kaptam az allergiára, ami néhány hétre ugyan csökkentette a tüneteimet, de maga a betegség megmaradt.

 

Az soha fel sem merült egy orvosban sem, hogy mi okozza a betegséget, és hogy meg kellene azt szüntetni. Mindig csak a tüneteket próbálták kezelni, azt sem sok eredménnyel. Az évek alatt beszedett rengeteg gyógyszertõl persze nagyon leromlott a májam és tovább romlott az amúgy is gyenge emésztésem. A vérképem alapján azt kérdezte az orvos, hogy voltam-e súlyos alkoholista?!

 

Sajnos, ha akarnék, sem tudnék inni, mert egy pohár bortól, vagy egy fél üveg sörtõl, vagy egy kupica töménytõl nekem azonnal úgy fáj(t) a fejem legalább egy egész napig, hogy azt nem kívánom senkinek!


Késõbb az orvosok helyett elkezdtem természetgyógyászokhoz járni, akik szintén nem tudtak ugyan meggyógyítani, de legalább keresték a kiváltó okokat! A tüneteket kezelni pedig õk is tudták. Homeopátiás készítményeket kaptam, amik az én esetemben csak kis eredménnyel jártak, de ezeknek legalább nem volt mellékhatásuk. Biorezonanciás mérésekkel megállapították, hogy milyen gombák, baktériumok, vírusok vannak szervezetemben és azt mondták, hogy ezek betegítenek meg minket. Mivel Gyõrben, Mosonmagyaróváron és Budapesten is ugyanazokat az értékeket mérték, különbözõ készülékekkel, már nem volt kérdés, hogy ezzel a módszerrel felállított diagnosztika helyes-e, már csak a gyógyulás váratott magára.

 

Öt évig mérték ugyanazokat a gombákat – vírusokat - baktériumokat és sajnos tanácstalanok voltak, hogy miért nem szûnik egyik sem.  50-60 százalékos volt valamennyi értékem, pedig 100 lenne az egészséges.  

2010. szeptemberétõl járok Kovács – Magyar András kurzusaira, ahol egy teljes képet kaphatunk többek között az egészségrõl. Ennek egyik szeletkéje ezek a bizonyos baktériumok - gombák - vírusok. Megtanultam melyek azok az ételek, amiket három hónapig nem szabad fogyasztani, ha azt szeretném, hogy ezek az élõsködõk éhen haljanak bennem. A kúrát most fejeztem be, „mellékhatásként” közben teljesen rendbejött az emésztésem és az allergia is alig jelentkezik. Fejfájás miatt sem voltam patikában már fél éve! A nagy állapotfelmérõ gép szerint sikerült a kúra, ami nem lepett meg, mert egy falat olyan ételt sem ettem, ami a listán szerepelt. A pszichoszomatika berendezés szerint sejtjeim életkora 9 évet fiatalodott és minden más érték is rengeteget javult!

Elmentem megmutatni magam a régi természetgyógyászhoz, szerettem volna, ha megismeri ezt a valóban mûködõ módszert. A hölgy sorba mérte a 100 százalékos értékeket valamennyi vírusra, gombára és baktériumra is. Senkinél nem mért még ilyet, szinte nem akart hinni a saját mûszerének, állogatta a potmétert, de az csak 100-at mutatott! Azóta õ is érdeklõdik a módszer iránt!

Természetesen András gyógyító rendszerének többi részét is meg kell tanulni és be kell tartani, gyógyulás csak így várható!  Köszönöm, hogy Kovács - Magyar András tanítványa lehetek, és köszönöm gyógyítóinak a sok-sok segítséget!