Göde Éva ( Gyógyultak )

Jelenlegi helyezés: 85

Összesen: 65728 pont

Göde Éva

Értékelje a Gyógyultat: (4 óránként szavazhat)


Látogatók száma:

 9923 pont
(30 percenkénti látogatások száma)

Szavazatok:

 55805 pont (5586 db szavazat)

Videók:

 0 pont (0 videó)

Fotók:

 0 pont (0 fotó)

Összesen: 65728 pont
(Szavazat pontok+Látogató pontok+kép pontok+videó pontok)

Gyógyítók / betegség

Kovács - Magyar András

  • Földsugárzás okozta gondok

Kopcsányi Ildikó

  • Cukorbetegség - diabetes mellitus
  • Magas vérnyomás - hypertonia
  • Szív- és érrendszeri betegség - morbus cardiovascularis

Magamról

Gödéné Éva vagyok, 58 éves.
Négy évvel ezelõtt több komoly betegséggel küzdöttem. A televízió interaktív adásában láttam Kovács - Magyar Andrást, aki a képernyõn keresztül látta el tanácsokkal a hozzá forduló betegeket. Rövidesen felkerestem rendelõjét, megoldást keresve egészségi problémáimra.

 

Magas vérnyomással, súlyos cukorbetegséggel, szövõdményeivel, szívritmuszavarral és más szívproblémával küzdöttem. Hegedûs Mária energiával kezelte a rosszul mûködõ szerveimet. Létközben rekedt szellemet engedett el rólam. Kopcsányi Mártától talpmasszírozást kaptam.  A Kopcsányi Ildikó vezette szellemmûtétek alkalmával új szívet, hasnyálmirigyet, májat és epét kaptam. Részesültem a csodás gerincmasszázsban is.

 

Otthonunkból a túlvilágra segítették a lakásomban levõ itt rekedt szellemeket. Hat hét múlva részt vettem a Szent György napi szakrális túrán. Ezután rohamosan javult az állapotom. Azóta is követem a gyógyítók tanácsait. Nem fogyasztok szervezetem számára káros élelmiszereket. Szent idõben, szent helyekre járok. Korábban fogyókúrák sorozatát próbáltam ki tartós eredmény nélkül. Mára könnyedén szabadultam meg 30 felesleges kilótól. A lelkembe béke költözött. Harmóniában élek környezetemmel, a világgal és önmagammal.


Magával ragadott a csoda. Négy éve rendszeres látogatója vagyok András Szellemi Iskolájának és az elit klubnak. Ha tehetem, meghallgatom az ország különbözõ városaiban tartott elõadásokat. Életem megtelt tartalommal. Egészségesnek érzem magam, energiáim kifogyhatatlanok. Látásom kitisztult.


Köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak, és a gyógyítóknak!